Brod knjižara ove nedjelje u Rapcu

Brod knjižara ove nedjelje u Rapcu

14.7.2009. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Kultura

Ovog će vikenda u Rapcu na svoje doći ljubitelji književnosti.

Nakon uspješne prošlogodišnje turneje BROD KNJIŽARA s ponosom ističe da je ocijenjen od strane javnosti, Turističkih zajednica i Ministarstva turizma kao jedan od najznačajnijih kulturno-turističkih projekata na Jadranu kojeg je prepoznala i kompanija MasterCard Europe kao vrijedan projekt pod čijim generalnim pokroviteljstvom plovimo i ove godine.

 

Ovaj kulturno-turistički projekt u Hrvatskoj ploviti će od 18. srpnja do 31. srpnja 2009. treći put duž Jadranske obale od Krka do Makarske:14 dana kroz 14 gradova i otoka, rekao je na današnjoj press konferenciji povodom najave projekta, Igor Gerenčer, manager u kulturi i organizator.

 

Njime će u naše krajeve doputovati pjesnik i dramski umjetnik Enes Kišević, poznati hrvatski fotograf Damir Hoyka, romanopisac i putopisac Davor Rostuhar, trener i političar Lino Červar te novinar Robert Valdec. Svaki će gost tom prilikom predstaviti jedno ili više svojih djela.

U večernjem programu koji organizira domaćin Broda, Turistička zajednica Grada Labina, nastupaju labinske pjesnikinje Roberta Razzi, Malvina Mileta, Suzana Mušković i Morin Kudić, članovi RKUD-a ''Rudar'' te Mario Gigović koji će se predstaviti kraćim scenskim nastupom.

Na brodu će u večernjem programu zabavljati Žanamari Lalić s pratećim bendom, a najavljena je i animacija publike te razne igre uz nagrade.

 

brod knjižara rabac morin kudić robert valdec malvina mileta mario gigović enes kišević roberta razzi davor rostuhar damir hoyka