“Božić u Labinu” Koncert THE BEAT FLEET @ KuC LAMPARNA, Labin 25.12.2015.

“Božić u Labinu”  Koncert THE BEAT FLEET @ KuC LAMPARNA, Labin 25.12.2015.

15.12.2015. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Glazba

TBF, najbolji Ping-Pong bend na svijetu dolazi u Labin održati koncert u sklopu turneje na kojoj promovira šesti studijski album "DANAS SUTRA" objavljen krajem lipnja 2015. S albuma su dosad izdvojena dva singla: "Sa mog prozora" i "Neću ti ništa" za koje su snimljeni spotovi, a izrada spota za trenutni aktualni singl "Tremor" je u tijeku. Tematski, album je gorak osvrt na trenutno stanje društva i života pojedinca u nesigurnom i strahom prožetom vremenu u kojem živimo DANAS, ali i poticaj neuništivoj nadi u bolje SUTRA za čovječanstvo u cjelini i planet koji nam je svima dom. Lista pjesama koje trenutno TBF izvodi na koncertima, uz brojne svima dobro poznate hitove, uključuje i pjesme s novog albuma. Za Božić vas u Labinu očekuje energičan, emotivan, tjelesno i umno stimulativan nastup TBF-a na krilima svježih kreacija i želje za zabavom za pamćenje!

 

Dobrodošli svi! Mir i ljubav!

Vaš TBF

 

 

 

Kao predgrupe nastupiti će labinski bendovi Elyn Porter, Noga Uganda te We Stand United, a božićnu večer će zatvoriti DJ dvojac FATHER VS SON (Haris & Lukas Bašić).

 

Cijena ulaznice u pretprodaji iznosi 50,00 kn, a na dan koncerta 70,00 kn. Program započinje u 23 sata i  traje do 5 sati ujutro.

 

Pretprodajna mjesta:

Rock Caffe, Labin

Design Caffe, Labin

Alter Ego – club & bar, Labin

Klub mladih "Club 21", Labin

Caffe bar Epolon, Pazin

C.B. Pinky, Koromačno

 

 :::facebook event:::

 

Generalni pokrovitelj: Grad Labin

Medijski pokrovitelji:  Radio Labin, LC Labin.com, 5portal

 

KuC “LAMPARNA” u 2015. sufinanciraju: Zaklada Kultura nova, Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva i Ministarstvo kulture.

 

Projekt Kluba mladih “Club 21″ sufinancira Ministarstvo socijalne politike i mladih

 

 

 

 

Info: www.club21.novilabin.org

Labin.com turneja koncert Ping-Pong LAE Klub mladih KuC Lamparna Božić Krist bend svirka glazba TBF Labin koncert ulaznice pretprodaja WSU Grad Labin