Bogat vikend labinskih triatlonaca

Bogat vikend labinskih triatlonaca

31.8.2015. // Radio Labin // Objavljeno u kategoriji Sport

Prošlog vikenda natjecatelji labinskog Triatlon kluba Albona Extreme nastupali su na tri  različite utrke . U subotu je u Žminju u sklopu  Bartulje održana  humanitarna  atletska utrka na kojoj je  među 45 istarskih trkača nastupio je Sandi Lukšić.

 

Prilično zahtjevnu stazu dužine 7.400 metara pretrčao je u vremenu 29 minuta i 49 sekundi što mu je donijelo 4. mjesto u ukupnom poretku. U Sloveniji je  isti dan na Trail maratonu Pohorije nastupio je Ivan Stanić. Tešku stazu  dužine 21 kilometar sa startom u Rušah na kojoj je trebalo savladati 1060 metara visinske razlike, a toliko i spusta Stanić je savladao za 2 sata i 14 minuta.

Među sto trkača i trkačica iako je nastupio prvi put na takvoj utrci osvojio je 1. mjesto u svojoj kategoriji, a 4.mjesto u generalnom poretku. Aleksandar Grah je u nedjelju nastupio na međunarodnom Ironmanu u Francuskom gradu Vichyju te ostvario dobar rezultat.

 

Plivačku dionicu od 3.800 metara preplivao je za 59 minuta, zatim odvozio biciklom 180 kilometara u vremenu od 5 sati i 8 minuta te  zadnju dionicu dužine 42 kilometara otrčao  za 3 sata i 35 minuta. Tako je u cilj ušao sa ukupnim vremenom od 9 sati i 50 minuta zauzevši 25. mjesto u kategoriji od 30 do 34 godina,  a 75. mjesto u generalnom poretku.

 

 

 

sandi lukšić triatlon tk albona extreme ivan stanić tupljak