Bogat program u Tjednu psihologije u Labinu

Bogat program u Tjednu psihologije u Labinu

15.2.2019. // Labin.hr // Objavljeno u kategoriji Društvo

12. Tjedan psihologije u Hrvatskoj održat će se i obilježiti od 18. do 24. veljače 2019. različitim događanjima i aktivnostima psihologa u organizaciji Hrvatskog psihološkog društva i suorganizaciji Hrvatske psihološke komore.

U Istri se održava u suorganizaciji Društva psihologa Istre, a kao i svake godine, u njegovu su se realizaciju uključile i psihologinje Labinštine. Održavanje Tjedna psihologije podupire i Grad Labin kroz projekt Labin Zdravi grad.

Aktivnosti Tjedna psihologije bit će zanimljiva predavanja i tematske radionice. U ponedjeljak, 18. veljače će psihologinja Lorena Černjul održati radionicu za učenike 2. razreda osnovnih škola Tko je školski psiholog u Osnovnoj školi Matije Vlačića, dok će se u utorak, 19. veljače održati predavanje Što kad dijete tuguje? – kako djetetu važne osobe mogu pružiti podršku u procesu tugovanja  koje će držati Anna Goreta Giannini i Hana Šiljan Bembić u školskoj knjižnici Osnovne škole „Ivo Lola Ribar“ za sve građane. Za učenike srednje škole psihologinja Mirjana Dobrić održat će radionicu Mentalno zdravlje mladih i digitalni svijet u četvrtak, 21. veljače u Srednjoj školi Mate Blažine.

Dubravka Ujčić Lukšić održat će dva predavanja, i to: Konflikti – sjaj, bijeda i destrukcija  u petak, 22. veljače  u 17,00 sati u Osnovnoj školi Matije Vlačića te predavanje Sram u srijedu, 27. veljače u 17,30 sati u Osnovnoj školi Vladimira Nazora Potpićan.

Dubravka Ujčić Lukšić i Hana Šiljan Bembić najavit će program Tjedna psihologije  u radijskim emisijama Radio Labina „Istarski prvi“, „Donna“ i „Putevima srca“.

Sva su događanja u Tjednu psihologije besplatna, a kompletan program za cijelu Istru bit će dostupan na stranicama Društva psihologa Istre.

tjedan psihologije psihologija hana šiljan bembić