Bogat program obilježavanja Dana Grada Labina

Bogat program obilježavanja Dana Grada Labina

8.8.2014. // Radio Labin // Objavljeno u kategoriji Zabava

Dodjelom nagrada za najljepše okućnice i balkone Grada Labina u ponedjeljak započinje bogat tjedan obilježavanja Dana Grada Labina. U utorak će se povodom Dana Grada u Župnoj crkvi održati koncert Duo Ukrajina, a u srijedu u Gradskoj galeriji otvaranje samostalne izložbe labinske slikarice Anesse Alagić Negri.

Dan kasnije u četvrtak, svečano će se otvoriti nove jaslice.

U večernjim satima u Gradskoj loži i crkvi sv. Stjepana otvoranje je 18. Labinskih uzleta likovnosti, a kod Špine glazbeno-scenska predstava „Kolarići“ Elis Lovrić i Zdenke Višković Vukić. U petak se organizira planinarski pohod na Skitaču. Subotnji program počinje ujutro boćarskim turnirom „33. Memorijal Josip Ružić“ i 9. Šahovskim turnirom.

U Gradskoj galeriji u 10 sati održat će se svečana sjednica Gradskog vijeća, a u Narodnom muzeju zatim otvoriti izložba likovnih radova Sanje Rejc iz Idrije.

Popodne je na rasporedu 19. Atletska utrka Grada Labina, a navečer će na Titovom trgu u Noći Grada Labina nastupiti Urban i The Night express.

Program obilježavanja Dana Grada Labina završava u nedjelju svečanom svetom misom u crkvi Rođenja Marijina u Starom gradu.

 

dani grada labina labin pučka fešta urban the night express