Bogat program novog labinskog blagdanskog festivala od 21. do 31.12.2012 - vaKOVE zimi ni!

Bogat program novog labinskog blagdanskog festivala od 21. do 31.12.2012  - vaKOVE zimi ni!

28.11.2012. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Zabava

U blagdanskom razdoblju koncem prosinca, točnije od 21. do 31.12.2012., u Labinu se po prvi puta organizira veliki 11-dnevni Božićno-novogodišnji sajam kao i večernji glazbeno-scenski festival.
Ovo je prilika da nakon dugog niza godina Labinjoni i stanovnici Labinštine u svom gradu provedu blagdanske dane i dočekaju Novu godinu uz svakodnevna događanja, raznovrsnu ponudu i - posebno važno za ova recesijska vremena - prigodne cijene hrane i pića.


Pod zajedničkim imenom "vaKOVE zimi ni", tijekom 11 dana na Trgu labinskih rudara u samom centru Labina biti će organiziran dnevni sajam na otvorenom, s raznovrsnom prigodnom blagdanskom ponudom - od prigodnih darova, tekstila, nakita, božićnih ukrasa i suvenira, do autohtonih proizvoda i bogate gastro ponude, a u večernjim satima tijekom svih 11 dana u velikom grijanom šatoru na istoj lokaciji organiziraju se koncerti, party-ji, predstave i stand-up komedija!


Kao posebnu atrakciju sajamske ponude ističemo štand-kuhinju namijenjenu GASTRO SHOW-u, koji će se sastojati od ponude jednog od najboljih restorana u ovom dijelu Istre, gostovanja jednog od renomiranih hrvatskih chef-ova, kuharskog natjecanja za novinare, te prigodnog kuhanja besplatnog obroka za građane gdje će nam se pridružiti predstavnici lokalne vlasti.


Od večernjeg programa svakako treba izdvojiti dva velika rock koncerta - mini festivala - koji će se održati tijekom dvije zadnje subote u godini.

Tako će se 22.12. održati tradicionalni 8. po redu "Labin Christmas Rock", na kojem će nastupiti PSIHOMODO POP, POZDRAV AZRI i domaći WE STAND UNITED.

Iduće subote 29.12. održava se "The Last Fest", a sviraju ZABRANJENO PUŠENJE, DJEČACI i odličan mladi hard rock bend BALTAZAR iz Zagreba.

Cijena ulaznice za svaki od ova dva velika koncerta biti će svega 40 kuna.


Poslastica za ljubitelje urbanog zvuka stiže 24.12., kada će u obližnjoj Lamparni nastupiti live house bend KAZOO iz BIH, u pratnji nekoliko poznatih lokalnih DJ imena iz Rijeke, Pule i Labina.
Ulaz za ovaj party biti će 30 kuna.


Sva ostala glazbena i scenska događanja, uključujući otvaranje festivala u petak 21.12. s nastupom ŠAJETE i doček Nove godine uz izvrsni zagrebački cover band SANE, biti će besplatna.

 

PR,

Borjan Batagelj

Carbo media d.o.o.

 

 

VAkove zimi ni blagdan koncert božićni sajam zabava