BOGAT PROGRAM KINA LABIN!

BOGAT PROGRAM KINA LABIN!

23.2.2022. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Dobro je znati

U tijeku su školski praznici koje možete iskoristiti i provesti uz filmove za djecu i mlade čije projekcije počinju već ovu srijedu! Drugi nastavak popularnog animiranog filma Mali šef: Obiteljski posao vraća se u Kino Labin i zasigurno će vas nasmijati. Sljedećeg je dana na repertoaru Obitelj Addams koja će vas razveseliti svojim pomalo uvrnutim navikama, a radnja prati obiteljski odlazak na izlet. U redovnom programu za vas smo odabrali akcijski film Uncharted koji je inspiriran hvaljenom serijom videoigara i karakteriziran kao  akcijsko - avanturistički spektakl čija se radnja događa širom cijelog svijeta, a igra u petak i subotu s početkom u 20:00 sati. Za one mlađe, prikazujemo u subotu i u nedjelju animirani film Pjevajte s nama 2 s početkom u 17:00 sati, dok tjedan završavamo s filmom Ulica noćnih mora koji počinje u nedjelju u 19:00. 


U ožujku prikazujemo spektakularnog BatmanaSamo dan nakon službenog javnog prikazivanja, u Kinu Labin možete uživati u najnovijem filmu Batman u kojem glavnu ulogu glumi Robert Pattinson kojeg mnogi znaju iz popularne Sumrak sage, dok ženu mačku glumi kćer rock glazbenika Lenny Kravitza, Zoe Kravitz. 

Batman se prikazuje u dva navrata petak i subotu u 20:00 sati, a za najvjernije fanove pripremili smo nagrade. 


Ožujak je poseban i po tome jer se po prvi puta prikazuje senzorna projekcija, animirani obiteljski film Hrabri mališan 2. Film se prikazuje u petak 4. ožujka u 17:00 sati. Inkluzivne projekcije namijenjene su djeci s teškoćama u razvoju, posebno onima s poteškoćama senzorne integracije. 

Subota u 17:00 sati rezervirana je za dječji film Škola čarobnih životinja. Šarena je to i vesela akcijska pustolovina prema istoimenoj knjizi nagrađivane dječje autorice Margit Auer o neobičnoj školi u kojoj djeca dobivaju čarobnu životinju za prijatelja.

Kino Labin ugostit će prvu puta u ovoj godini kazališnu predstavu Crnogorac u krevetu kojeg organizira ShowTime u kojoj možete uživati u nedjelju 6. ožujka s početkom u 20:00 sati. Više o predstavi saznajte ovdje.


Svakako nas pratite putem društvenih mreža i na službenoj web stranici www.uciliste-labin.hr.  


Vaše karte za filmske projekcije možete rezervirati na mail kino-labin@uciliste-labin.hr, a kupiti ih na blagajni Kina sat vremena prije projekcije. Podsjećamo da rođendanski slavljenici ostvaruju besplatan ulaz na projekciju uz predočenje odgovarajućeg dokumenta te da je moguće ostvariti popust na ulaznice za grupe od 10 ljudi. Redovna cijena ulaznice je 25,00 kuna.


Za ulaz u Kino Labin potrebno je predočiti COVID potvrdu. Mogu je pribaviti svi koji su cijepljeni, preboljeli COVID ili su negativno testirani od strane medicinskog osoblja unutar 48 sati od projekcije. Za djecu do 16 godina nije potrebna COVID potvrda.

kino labin novosti projekcije mladi djeca filmovi vikend tjedan ulaznice predstava kazalište