Biciklistički maraton od Labina do Baje

Biciklistički maraton od Labina do Baje

26.9.2011. // Labin.hr // Objavljeno u kategoriji Društvo

Labinski biciklisti, Robert Faraguna, Tihana Ujčić, Robi Šujević, Slobodan Popović i Sead Hamidović, članovi BBK Istra Bike iz Labina uspješno su na svojim biciklima odvozili dionicu dugu 550 km, od Labina do prijateljskog Grada Baje u Mađarskoj. 

Naime, u Europskom tjednu kretanja labinski su biciklisti vozeći štafetu, što znači da je dvoje biciklista uvijek vozilo, dok su ostali odmarali vozeći  se u kombiju kojim je upravljao Đino Zahtila, na najljepši mogući način dali obol manifestaciji pod nazivom „Europski tjedan mobilnosti“ te sportom povezali naša dva grada.

Biciklisti iz Baje dočekali su ih dvadesetak kilometara prije cilja u gradu Bataszeku, dok im je doček priređen na glavnom gradskom trgu. 

Labinskim biciklistima pridružili su se u Baji i zamjenica gradonačelnika Grada Labina Eni Modrušan te Bruno Hrvatin, pročelnik Upravnog odjela za društvene djelatnosti. 

 

tihana ujcic sead hamidovic biciklizam bbk istra bike baja labin maraton tjedan mobilnosti robert faraguna robi šujevic slobodan popovic