Besplatni webinar za poduzetnike: Kako iskoristiti bespovratna sredstva?

Besplatni webinar za poduzetnike: Kako iskoristiti bespovratna sredstva?

25.2.2022. // Labin.hr // Objavljeno u kategoriji Gospodarstvo

Koje su mogućnosti korištenja bespovratnih sredstava dostupne poduzetnicima u 2022. godini, kako izgleda sama procedura pripreme i prijave projekata na EU natječaje, odnosno o čemu sve treba voditi računa kako se ne bi propustila prilika za sufinanciranje projekata teme su radionice koja će se u organizaciji Grada Labina održati u četvrtak, 10. ožujka s početkom u 9,30 sati.

Webinar će se održati putem Microsoft Teams aplikacije, a za prijavu je potrebno ispuniti kratki online formular na linku PRIJAVA

Predvačaica ovog zanimljivog webinara je Sandra Anić, projektna voditeljica Aestus Consulting tima – stručnjaka za izradu uspješnih projekata i ishodovanja različitih oblika financiranja za poduzetnike i jedinice lokalne samouprave.

Podsjetimo kako je u tijeku i javni poziv poduzetnicima za dodjelu bespovratnih potpora i subvencija Grada Labina, a između ostalog, subvencionira se i priprema prijave na natječaje financirane iz nacionalnih i EU fondova, tako da je s ovim webinarom ovo jedna zaokružena cjelina, odnosno dana je mogućnost poduzetnicima i obrtnicima s područja Grada Labina da unaprijede i poboljšaju svoje poslovanje te da budu čim više spremne za nadolazeće natječaje.


bespovratna sredstva poduzetnici eu natječaj grad labin sandra anić webinar