Besplatni seminari, radionice i predavanja projekta Zaposli se!

Besplatni seminari, radionice i predavanja projekta Zaposli se!

6.3.2017. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Obrazovanje

Udruga ZUM od 8. do 10. ožujka 2017. organizira niz besplatnih seminara, radionica i predavanja u sklopu projekta Zaposli se!. Seminari, predavanja i radionice namijenjeni su mladima koji žele steći dodatna znanja i vještine da bi se lakše zaposlili odnosno samozaposlili, te sve one koji žele saznati za nove mogućnosti na području poduzetništva i samozapošljavanja.

 

U srijedu, 8. ožujka 2017. s početkom u 16 sati na rasporedu je stručni seminar “Izrada poslovnog plana i strateško planiranje”, nakon čega slijedi predavanje o Erasmusu za poduzetnike i Europskoj volonterskoj službi. U četvrtak, 9. ožujka 2017 s početkom u 16 sati očekuje vas zanimljiva radionica pisanja životopisa te predavanje o društvenom poduzetništvu. Posljednji dan, 10.ožujka 2017., na rasporedu je predavanjem o “Samozapošljavanju u poljoprivredi” te predavanje „Plasiranje svog proizvoda i poduzeća na tržište: Izrada marketinških strategija i web marketing”.

 

Seminari i predavanja bit će organizirani u novim prostorijama udruge ZUM na adresi Flavijevska 8, Pula. Svi zainteresirani svoje sudjelovanje na predavanjima mogu prijaviti na mail jelena@mladipula.org. Dodatne informacije o projektu dostupne su na web stranicama i društvenim mrežama udruge ZUM, udruge INFORMO i ostalih partnera.

 

Projekt Zaposli se! usmjeren je na    obrazovanje i informiranje mladih na području Istarske županije, a provodi ga udruga INFORMO u suradnji s udrugama ZUM, ISTARSKO-ekomuzej, Labin Art Express XXI i Otvoreno učilište Diopter. Projekt sufinancira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

lae labin art express xxi labin ZUM pula zaposli se EVS CV poduzetništvo tržište izrada web marketing predavanja radionice vodnjan informo volonteri