Besplatne radionice Udruge Alfa Albona

Besplatne radionice Udruge Alfa Albona

27.12.2023. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Ekologija

Udruga Alfa Albona započela je s provedbom novog projekta pod nazivom Ekopraktika, koji se bazira na razvijanju kompetencija mladih vezanih uz teme zelene održivosti, recikliranja i upcyclinga. Kroz zanimljive, praktične i interaktivne radionice naučit ćemo kako koristiti postojeće materijale, kako reciklirati, kako provesti upycling na kreativan i umjetnički način u svakodnevnom životu, ali i zajedno kuhati, javljaju iz Udruge Alfa Albona.


Prve besplatne radionice na rasporedu su već ove srijede i četvrtka u suradnji s Gradskom knjižnicom Labin gdje ćemo s voditeljicom Tanjom Blašković naučiti više o upcyclingu plastičnih vrećica te kreirati nove art i uporabne proizvode.


1. Radionica izrade omota za knjigu na rasporedu je u srijedu 27. prosinca od 13:00 do 14:30 sati
2. Radionica izrade art portreta na rasporedu je u srijedu 27. prosinca od 15:00 do 16:30 sati
3. Radionica izrade torbi od plastičnih vrećica na rasporedu je u četvrtak 28. prosinca od 13:00 do 15.00 sati


Sve radionice su besplatne i namijenjene uzrastu od 10 +. Materijal je osiguran, a sve što napravite možete uzeti kući. Sve radionice će se odvijati u dvorani Gradske knjižnice Labin. Za radionice je potrebna najava tako da molimo da osigurate svoje mjesto pozivom na broj: 0958465656 ili mailom na: alfa.albona@gmail.com. Projekt je financiran od strane Istarske županije.


udruga alfa albona radionice ekologija