Benzin opet poskupio

Benzin opet poskupio

23.6.2015. // Radio Labin // Objavljeno u kategoriji Dobro je znati

Cijene benzina opet su porasle. Prema informacijama portala cijenegoriva.info litra Eurosupera 95 danas je poskupila za dvije lipe. Sada se ova vrsta goriva prodaje između 10,40 (Crodux koji je malo spustio cijenu) i 10,46 kuna (Ina i Tifon). Ovo je inače šesti tjedan zaredom da cijena benzina nije pojeftinila.

 

Također, u posljednjih čak 11 tjedana cijena litre Eurosupera 95 samo je jednom pala i to sredinom svibnja za 10 lipa. S druge strane, cijena litre Eurodizela kod nekih kompanija nije se promjenila (Ina i Tifon) dok je kod ostalih pala. Prema informacijama portala cijenegoriva.info litra ove vrste goriva danas se prodaje između 9,28 i 9,32 kune, ovisno o kompaniji. Cijena autoplina nastavila je s padom, peti tjedan zaredom.

 

Danas je pojeftinila za 11 lipa i sada se na većini benzinskih postaja prodaje za 3,34 kune, dok je još uvijek uvjerljivo najjeftiniji Plinski centar Zagreb s cijenom od 3,14 kuna. U posljednjih pet tjedana spremnik od 50 litara ove vrste goriva jeftiniji je za 44 kune. Inače, za cijenu jednog spremnika Eurosupera 95, može se natočiti više od tri spremnika autoplina.

 

 

benzin poskupljenje autoplin eurosuper 95