Arian Agušaj viceprvak na državnom prvenstvu u judu

Arian Agušaj viceprvak na državnom prvenstvu u judu

21.2.2011. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

U subotu, 19.veljače 2011. godine, u vinkovačkoj Sportskoj dvorani Ekonomske i trgovačke škole „Ivan Domac", u organizaciji Judo saveza Hrvatske, a tehničkoj provedbi lokalnog Judo kluba „Auto Čuljak", održano je Prvenstvo Hrvatske za kadete i kadetkinje.

 

Nastupilo je dvije stotine četrdeset tri judaša i judašice iz trideset pet hrvatskih klubova, a među njima, pod vodstvom trenera Muhameda Alićajića, i troje iz labinskog Judo kluba „Ippon".

 

Najbolji rezultat, drugo mjesto i srebrenu medalju, ostvario je Arian Agušaj u kategoriji do 60 kilograma. On je za taj doseg, u konkurenciji dvadeset šestorice, uz finalni poraz, morao postići četiri pobjede u izlučnim borbama.

 

Ostala dvojica, Matija Martinčić i Nino Štucin, obojica u kategoriji do 73 kilograma, nisu uspjeli ostvariti plasman. Inače labinski judo su na natjecanju predstavljali i suci, Danijel Pizentić i Paula Veličkovski.

 

Labinsport

 

arian agušaj paula veličkovski danijel pizentić nino štucin matija martinčić muhamed alićajić judo jk ippon borilački sportovi