Andrej Prskalo postao novi vratar Rijeke

Andrej Prskalo postao novi vratar Rijeke

15.1.2014. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

Andrej Prskalo (26) novi je vratar Rijeke. Preciznije, Prskalo se vraća u Rijeku nakon što je 2008. kao daroviti vratar riječkog prvoligaša posuđen Rudaru iz Labina. Prskalo je inače Labinjan, otac Mirko nekada je također bio vrsni vratar Rudara. Nakon Rudara, Prskalo je branio u Orijentu i Pomorcu odakle je 2010. godine otišao u Istru 1961.

Prskalo: S Vargićem sam dobar prijatelj
- Lijep je osjećaj ponovno biti na Kantridi. U Istri je u bilo sve u redu, jer sam u proteklim sezonama dosta branio. Napredovao sam i kao vratar i kao osoba. Nosim lijepe uspomene na vrijeme provedeno u Puli. Vargić i ja se znamo i dobri smo prijatelji. Bit ćemo kolege i podrška jedan drugome, ali i konkurencija koja će nas i jednog i drugog tjerati na što bolji rad, rekao je Prskalo nakon što je potpisao 1,5-godišnji ugovor

Prskalo je prije desetak dana sporazumno raskinuo ugovor s Istrom s namjerom da sreću potraži u inozemstvu. Umjesto inozemstva ponovo je osvanuo na Kantridi, gdje je doveden kao pričuva Ivanu Vargiću. Prskalo ima dovoljno iskustva i kvalitete da se nametne kao drugi vratar, što znači da će mladi reprezentativac Simon Sluga u nastavku sezone i dalje čuvati vrata Pomorca.

Moises Lima Magalhaes još uvijek nije potpisao ugovor. Brazilac je u ponedjeljak obavio liječnički pregled, ugovor bi trebao potpisati čim se prikupe potrebni dokumenti.

Izvor

 

 

andrej prskalo nk rijeka nogomet vratar