Alex Ayala novo pojačanje NK Rudar

Alex Ayala novo pojačanje NK Rudar

22.8.2008. // Radio Labin // Objavljeno u kategoriji Sport

Od ove sezone Nogometni klub «Rudar» prvu je ekipu pojačao sa pet novih igrača, a to su Ervin Radulović, Marin Blašković, Sandi Dobrić, Sanjin Puh, Nikola Zahtila, Alex Ayala te se u klub ponovno vraća Zoran Kovačević. Trener Kos kazao je da je mladi Ayala pravo osvježenje u momčadi (Prilog Nino Kos). Na pitanje koji cilj su si zacrtali na ovome prvenstvu trener prve momčadi Kos odgovorio je (Prilog Kos-Cilj).

Ove subote ekipa «Rudara» igra u Zagrebu protiv ekipe Lučkog. U utakmicu ne ulaze sa previše ambicija jer kako sam trener kaže ekipa Lučkog je u blagoj prednosti jer odradi dva treninga dnevno te su bili na pripremama što si zasada «Rudar» ne može priuštiti. Istaknuo je da je veliki problem u klubu što dobar dio igrača radi sezonski te nije u mogućnosti odraditi dva treninga dnevno.

«Izrazito smo mlada i poletna ekipa koja će zasigurno prirediti brojna iznenađenja na nadolazećem prvenstvu», riječi su kojima je kapiten seniora Nogometnog kluba «Rudar», Vedran Kovačević, na jučer održanoj tiskovnoj konferenciji najavio početak prvenstva. Predsjednik kluba, Ljubomir Buršić poručio je kako su nakon zadnje održane Skupštine znatno poradili na povećanju nivoa logistike.

Novi tajnik kluba je Andrea Miletić dok je za pomoćnika tajnika imenovan Jakov Knapić. Više o ostalim kadrovima kazao je predsjednik kluba, Buršić (Prilog Ljubomir Buršić). Ove godine «Rudar» ima ukupno osam takmičarskih ekipa s time da će od ove sezone započeti nova grupa U9. Ljubo Vilić, sportski direktor kluba najavio je da u petak, 29. kolovoza 2008. godine u 16:00 sati započinje škola nogometa.

NK Rudar nogomet Ljubomir Buršić Nino Kos Alex Ayala