Alan Tursunović prvak Hrvatske u pointfightingu za starije kadete za 2017. godinu

Alan Tursunović prvak Hrvatske u pointfightingu za starije kadete za 2017. godinu

20.3.2017. // Labin.com

Vijest  s kickboxing Prvenstva Hrvatske u pointfightingu za starije kadete i Prvenstva Hrvatske u lightcontactu za juniore, održanom u Kostreni, 18.03.2017. Alan Tursunović  prvak Hrvatske. Labinjanima 3 medalje.

  

   U subotu 18.03.2017.  u Kostreni je u organizaciji Hrvatskog kickboxing saveza i  kickboxing saveza Primorsko-goranske županije, održano Prvenstvo Hrvatske u pointfightingu za starije kadete i prvenstvo Hrvatske u lightcontactu za juniore. Na natjecanju na kojem je sudjelovalo 58 kickboxing kluba sa 313 natjecatelja labinski su natjecatelji osvojili 3 medalje i od kojih jedno zlato  i dvije bronce.

   Nakon osvajanja Prvenstva Hrvatske u pointfightingu  za mlađe kadete, Alan Tursunović  je u kategoriji  do  42  kilograma ponovo osvojio   prvog  mjesto i zlatnu medalju  i time postao  prvak Hrvatske za 2017. godinu u pointfightingu za starije kadete.  Druga ovogodišnja titula prvaka Hrvatske osvojena je sigurno kao i titula prvaka u mlađim kadetima, prekidom sa deset bodova razlike. Inače, lani na ovim natjecanjima, Alan je poražen od prvaka zlatnim bodom nakon produžetka.

Broncu u starijim kadetima u pointfightingu  ima Aleksander Glavičić u kategoriji do 47 kilograma.

Na Prvenstvu Hrvatske u lightcontactu za juniore broncom se okitio Roko Brenković u kategoriji do 69 kilograma.

 

 

alan tursunović kbk budokai labin kickboxing roko brenković aleksander glavičić