Alan Tursunović prvak Hrvatske u lightcontactu

Alan Tursunović prvak Hrvatske u lightcontactu

6.5.2019. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

U subotu je u Opatiji , u organizaciji Hrvatskog kickboxing saveza i  domaćeg kickboxing kluba, održano Prvenstvo Hrvatske u kicklightu  za juniore, lightcontactu za starije kadete i pointfightingu za mlađe kadete  Na natjecanju na kojem je sudjelovao 64 kickboxing kluba sa 331 natjecatelja labinski su natjecatelji osvojili 6 medalje  od kojih jedno zlato,  3  srebra i dvije  bronce. 

Na Prvenstvu Hrvatske u lightcontactu   za starije kadete  Alan Tursunović  je u kategoriji  do  63  kilograma ponovio uspjeh od prošle godine osvajanjem   prvog  mjesta i zlatne medalje  i time postao  prvak Hrvatske  za 2019. godinu za starije kadete. 

Više nego sjajan  bio je Lucas Hrvatin Jugovac, koji je osvajanjem drugog mjesta i srebrne  medalje  postao   viceprvak Hrvatske  u kategoriji do 63 kilograma.

Sandy Žunić u kategoriji do 37 kilograma ima broncu.

Na prvenstvu Hrvatske u pointfightingu za mlađe kadete prošlogodišnji osvajači brončanih medalja ponovili su uspjeh i ove godine. Laura Batelić je osvajanjem  drugog mjesta i srebrne medalje u kategoriji do 28 kilograma postala viceprvakinja Hrvatske. David Malinarić ima broncu u kategoriji do 32 kilograma

Na Prvenstvu Hrvatske u kicklightu   za juniore Paolo Lazarić u kategoriji do 94  kilograma osvojio je srebro. 


 Josip Faraguna


kbk budokai alan tursunović prvenstvo hrvatske lightcontact lucas hrvatin jugovac sandy žunić laura batelić david malinarić paolo lazarić
Galerija fotografija (3)