Advent u Labinu užitak uz vaše najbliže

Advent u Labinu užitak uz vaše najbliže

10.12.2020. // Labin.hr // Objavljeno u kategoriji Ostalo

Portal turistickeprice.hr objavio je tekst o prekrasnom labinskom Adventu kojeg prenosimo u cijelosti:  Adventi u Hrvatskoj ove će se godine održati u tišini, bez zabavnih i gastronomskih događanja. Jedan takav tihi advent održava se i u Labinu. Unatoč trenutnoj situaciji Labinjani a i ostali posjetitelji mogu uživati u prekrasnim ukrasima u Starogradskoj jezgri grada Labina te u samom centru grada. Planova za Advent u Labinu je bilo puno, nada još postoji, međutim preostaje nam zasigurno šetnja uz lampice i uživanje uz najbliže, što i jest bit samog Božića.

Prva lokacija na kojoj posjetitelji mogu uživati i fotografirati se,  je centralni trg u Starogradskoj jezgri Labina gdje se nalazi predivan svjetleći visoki bor i nekoliko poklona uz njega. Druga lokacija je gradski Torjon koji je obasut tisućama lampica a krase ga tri prekrasna snješka i Djeda Mraz.

Treća i sigurno djeci najdraža je lokacija na samom ulazu u grad na Torjonu, kod vratiju Sv Flora. Blještave saonice odvesti će djecu u svijet mašte. U centru grada Labina fotografije će biti posebne uz svjetleći bor i ukrase uz samu prometnicu.

FOTO NATJEČAJ DO 15. PROSINCA

Kako bismo se svi zajedno zabavili Grad Labin u suradnji s “Foto Festivalom” kroz predstojeće nam blagdanske dane organizira nagradni foto natječaj. Natječaj je otvoren od nedjelje 6. prosinca – blagdana Sv. Nikole, te traje deset dana, zaključno s 15. prosincem. Nakon deset dana, komisija sastavljena od predstavnika Foto Festivala, Grada Labina i Turističke zajednice Grada Labina, odabrat će najmanje deset ili više najboljih fotografija, za koje će se potom moći glasati putem “lajkanja” na Facebook stranici.

Prvu nagradu osvaja fotka koja sakupi najviše reakcija na društvenoj mreži, a o drugoj odlučuje naša komisija. Glasat će se moći do srijede 23. prosinca do 12 sati, a odmah potom bit će objavljen dobitnik glavne nagrade i nagrade žirija, kao i lista dobitnika utješnih nagrada.

djeda mraz advent korona covid 19