9. regata Labinska republika 16. - 18. svibnja 2014. u Rabačkom akvatoriju / Rabački dan sporta

9. regata Labinska republika 16. - 18. svibnja 2014. u Rabačkom akvatoriju / Rabački dan sporta

13.5.2014. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

9. regata "Labinska republika" održati će se od 16. do 18. svibnja 2014. U sklopu regate u subotu 17.5. održati će se drugo izdanje manifestacije Rabački dan sporta.

Pozivamo vas da uživate u prizorima brojnih jedara uz sport, glazbu i zabavu na rabačkoj rivi. Popratni program namijenjen svim posjetiteljima započet će u petak 16.5. u večernjim satima u šatoru na novoj rivi kada nastupaju The Night Express Band.

U subotu ujutro program započinje nastupom labinskih mažoretkinja te likovnom radionicom za najmlađe na temu jedrenja nakon čega startaju prvi te kasnije po završetku prvog, drugi plov regate. U sklopu manifestacije Rabački dan sporta na novoj rivi će se održati škola tenisa i nogometna utakmica za najmlađe a na moru ispred rive najmlađi jedrilčari JK Kvarner pokazati će kako se jedri u klasi Optimist. Kroz cijeli dan svi zaintresirani posjetitelji mogu se informirati o aktivnostima rabačkih klubova i sportovima - jedrenju, nogometu, ronjenju i tenisu. U subotu navečer sve prisutne na rabačkoj rivi zabavljat će AcusticCo Guitar Duo.

U nedjelju slijede još dva plova i proglašenje pobjednika 9. regate Labinska republika. Sve posjetitelje trećeg dana zabaviti će Gradski orkestar Labin nastupom u prijepodnevnim satima. Nakon nastupa članovi DPA Rabac demonstrirati će podvodne vještine.

Regata Labinska republika i ove je godine druga u nizu regata koje se boduju za 7. Kup Hrvatskog primorja.

Vidimo se u Rapcu!

Za JK Kvarner, Luka Sinković

 

 

regata labinska republika jedrenje regata jk kvarner rabac radmila paliska kos the night express bend Đulijano Kos