60 članova JUDO kluba METO Labin promovirano viši KYU pojas

60 članova JUDO kluba METO Labin promovirano viši KYU pojas

29.6.2021. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

Dana 28. Lipnja 2021 godine u vremenu od 18 do 20 sati u glavnoj dvorani SC FRANKO MILETA  judo klub METO Labin nakon odrađenih polaganja za viši KYU pojas odradili su završnu promociju i podjelu diploma za viši KYU pojas članovima kluba. Promociji je nazočilo 80 članova judo kluba od kojih je 60 promovirano u viši pojas.

Osim članova promociju i podjelu diploma su popratili njihovi roditelji, članovi obitelji i prijatelji.

U 8. KYU- bijelo žuti pojas promovirana su 23 člana kluba,

U 7. KYU- žuti pojas promoviranao je 10 članova,

U 6. KYU- žuto narandžasti pojas promovirano je 10 članova,

U 5. KYU- narandžasti pojas promovirano je 9 članova,

U 4. KYU- narandžasto zeleni pojas promovirana su 3 člana,

U 3. KYU- zeleni pojas promovirana su 3 člana,

U 2. KYU- plavi pojas promoviran je 1 član,

U 1. KYU- smeđi pojas promoviran je 1 člana kluba.

Glavni trener u klubu Moreno Franković se kratkim govorom obratio svima te pojasnio koliko je sport bitan kod mladih ljudi, koliko se treneri META trude i daju sve od sebe kako bi svi članovi bili šta sretniji i zadovoljni u klubu, a što se vidi kroz ovu promociju i polaganje za viši pojas. Također je pohvalio mladu Labinjanku koja je bila nazočna na promociji Paolu Širol trenutno članicu judo kluba Rijeka, koja je dana 26.06.2021. godine položila te je nositeljica majstorskog zvanja crni pojas 1 dan, rekavši da zalaganjem i trudom svi u dvorani mogu postati nosioci crnog pojasa u judu a što je cilj trenera u klubu.

Judo klub METO Labin se zahvaljuje članovima i svima prisutnima u dvorani koji su svojom prisutnošću uveličali klubsku promociju.

Judo kao sport je najbolji kotaktni sport za djecu do 13 godina, trenira ga više od 20 milijuna ljudi u svijetu, drugi je najprakticiraniji sport u svijetu odmah iza nogometa.


Muhamed Alićajić

kyu pojas judo judo klub meto labin jk meto