3. Olimpijada osnovnih škola Labinštine - Axel Topčagić donio zlato za OŠ Ivo Lola Ribar

3. Olimpijada osnovnih škola Labinštine - Axel Topčagić donio zlato za OŠ Ivo Lola Ribar

9.5.2011. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

Danas, 09. 05., nastavljena su natjecanja na 3. Olimpijadi OŠ Labinštine. Na raspoedu je bilo natjecanje u stolnom tenisu za dječake i djevojčice u OŠ „Ivo Lola Ribar". Na natjecanju je potpuno dominirala škola domaćin, osvojivši sva 4 zlata, te još 2 srebra i 1 broncu. Osvajači medalja su slijedeći:

 

 

Djevojčice pojedinačno:

 

Djevojčica se natjecalo deset, raspoređenih u 3 skupine. U polufinalu Elvisa Hodžić je bila bolja od Karle Novaković iz Potpićna, dok je malena Emili Topčagić koja ide u tek treći razred, pobjedila Aidu Delić. U finalu je Hodžić pobjedila Topčagić sa 3:0, a Delić Karlu Novaković istim rezultatom, tako da su sve medalje otišle u OŠ „Ivo Lola Ribar".

 

1.     Elvisa Hodžić - OŠ „Ivo Lola Ribar" - zlato

2.     Emili Topčagić - OŠ „Ivo Lola Ribar" - srebro

3.     Aida Delić - OŠ „Ivo Lola Ribar" - bronca

 

Djevojčice parovi:

 

U parovima (djevojčice) natjecale su se 4 škole. U polufinalima je OŠ „Vladimir Nazor" pobjedila OŠ „Matija Vlačić", a OŠ „Ivo Lola Ribar" pobjedila je OŠ Ivana Gorana Kovačića. U finalu je OŠ „Ivo Lola RIbar" bila bolja od OŠ Vladimira Nazora sa 3:0, a za 3. mjesto je OŠ Matije Vlačića sa istim rezultatom pobjedila školu Ivana Gorana Kovačića.

 

 

1.     OŠ „Ivo Lola Ribar" (Elvisa Hodžić, Aida Delić) - zlato

2.     OŠ „Vladimir Nazor (Stefani Runko, Nikol Katičić) - srebro

3.     OŠ „Matija Vlačić" (Sara Šverko, Lucija Špoljarić) - bronca

 

 

Dječaci pojedinačno:

 

Dječaka se natjecalo 11, te su bili raspoređeni u 3 skupine. U polufinalu favorit Axel Topčagić sa puno muke savladao je Tedija Kikovića iz Potpićna, dok je u drugom polufinalu još teže, u 5 setova, nositelj Smoković savladao Vretenara, također iz OŠ Vladimira Nazora. U finalu su se obračunali dječaci iz Ribara, a u borbi za 3. Mjesto, dječaci iz Potpićna. Sa po 3:1 pobjedili su Topčagić i Vretenar.

 

1.     Axel Topčagić - OŠ „Ivo Lola Ribar" - zlato

2.     Antonio Smoković - OŠ „Ivo Lola Ribar" - srebro

3.     Antonio Vretenar - OŠ „Vladimir Nazor" - bronca

  

Dječaci parovi:

 

U parovima (dječaci) natjecale su se 4 škole. U polufinalima je OŠ „Vladimir Nazor" pobjedila OŠ „Matija Vlačić", a OŠ „Ivo Lola Ribar" pobjedila je OŠ Ivana Gorana Kovačića. U finalu je OŠ „Ivo Lola Ribar" bila bolja od OŠ Vladimira Nazora sa 3:1, a za 3. mjesto je OŠ Matije Vlačića sa 3:0 pobjedila OŠ Ivana Gorana Kovačića.

.

 

1.     OŠ „Ivo Lola Ribar" (Axel Topčagić, Antonio Smoković) - zlato

2.     OŠ „Vladimir Nazor (Tedi Kiković, Antonio Vretenar) - srebro

3.     OŠ „Matija Vlačić" (Antonio Pavlić, Antonio Milevoj) - bronca

 

Ne smijemo zaboraviti na kraju pohvaliti STK „Brovinje" i njihove članove, posebno tajnika Zorana Dobrića, koji su stolnoteniski turnir organizirali na profesionalnom nivou.

 

 

Sutra (utorak) održati će se Olimpijski festival dječjih vrtića, dok se Olimpijada Osnovnih škola nastavlja u srijedu, kad su na rasporedu finala u rukometu za dječake i djevojčice.

 

GLAVNI TAJNIK

SAVEZA SPORTOVA GRADA LABINA                                                                                           

Siniša Verbanac

olimpijada osnovne škole olimpijada osnovnih škola djeca savez sportova grada labina stolni tenis