2. susret poduzetnika i obrtnika Općine Pićan

2. susret poduzetnika i obrtnika Općine Pićan

5.4.2024. // Pićan.hr // Objavljeno u kategoriji Gospodarstvo

Pozivamo sve poduzetnike i obrtnike Općine Pićan da nam se pridruže na 2. susretu poduzetnika i obrtnika Općine Pićan koji će se održati u petak, 12. travnja 2024. godine s početkom u 16,00 sati u društveno-vatrogasnom domu u Sv. Katarini.

Cilj susreta je povezivanje, razmjena iskustva, izražavanje očekivanja, predstavljanje rada Općine, ali prvenstveno interakcija i konstruktivan razgovor, te stvaranje prostora za daljnju suradnju.

Tema ovogodišnjeg susreta je energetska učinkovitost i održivost, te će svoja izlaganja prezentirati predsjednik uprave Rudan d.o.o.-a, a ujedno i predsjednik HGK – Županijske komore Pula Danijel Benčić, tajnik HGK Pula Damir Sirotić, konzultant iz tvrtke iDeo plan d.o.o. Florijan Ćelić, direktor Istarske regionalne energetske agencije Dalibor Jovanović, te predstavnica projekta Bolster sa Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Sabina Hodžić. U okruglom stolu će, uz načelnika, raspravljati svi navedeni sudionici, dok će u panel raspravi sudjelovati nekoliko odabranih studenata – stipendista Općine Pićan. Susret će i ove godine voditi i moderirati Vera Čubranić Bocak.

Nadamo se da će Vas program susreta zainteresirati i da ćete se odazvati našem pozivu, te da se vidimo u što većem broju!

Napomena: ako određeni poduzetnik ili obrtnik nije dobio pozivnicu na e-mail, molimo da nam se javi kako bismo mogli njegov kontakt uvrstiti u našu evidenciju i poslati mu službenu pozivnicu.

općina pićan susret poduzetnika i obrtnika poduzetnici obrtnici