1.HMNL | Kalendar i raspored natjecanja (CROfutsal.com)

1.HMNL | Kalendar i raspored natjecanja (CROfutsal.com)

5.7.2015. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

Na prošlotjednoj sjednici Plenuma prvoligaša obavljen je ždrijeb natjecanja, te je dogovoren kalendar za novu natjecateljsku sezonu. O tome smo već pisali na našim stranicama, gdje smo objavili i kako u novoj sezoni neće biti četvrtfinala doigravanja već će nakon redovnog dijela natjecanja prva 4 momčadi nastaviti borbu za prvaka u polufinalu. Tada smo i najavili objavu kompletnog rasporeda za novu natjecateljsku sezonu, kao i kalendara natjecanja.

Pogledom na kalendar natjecanja vidimo kako nas očekuje izuzetno naporna sezona. U nadolazećoj sezoni nas uz 22 ligaška kola i kup-natjecanje očekuje i Europsko prvenstvo u Srbiji, te kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo. Premda je početak ligaškog natjecanja bio planiran za ranije, 1.kolo odigrat će se 18./19. rujna! Zanimljivo, između prva 2 kola na rasporedu je reprezentativno okupljanje u Novigradu! Poslijednje kolo jesenskog dijela prvenstva na rasporedu je 20./21. studenog, a nakon kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo (prosinac) i Europskog prvenstva (veljača), proljetni dio prvenstva započet će 19./20. veljače! Kraj sezone zakazan je za prvu polovicu lipnja kada bismo trebali doznati prvaka Hrvatske za natjecateljsku sezonu 2015./2016.!
 
&
 
Izvor: 

dvorana futsal kalendar CROfutsal.com Potpićan 98 ADT Labin raspored natjcanja Futsal Dinamo Split Tommy Alumnus momčadi kola Nacional mali nogomet