16. tradicionalni memorijalni malonogometni turinr - Klaudio Kiršić

16. tradicionalni memorijalni malonogometni turinr - Klaudio Kiršić

9.7.2009. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

Od petka do nedjelje, 10.-12. srpnja u Nedešćini će se, na igralištu Osnovne škole „Vitomir Širola Pajo“, odigrati tradicionalni, šesnaesti po redu, Malonogometni memorijalni turnir „Klaudio Kiršić“. Organizatori turnira, koji se igra pod pokroviteljstvom Općine Sveta Nedjelja, su Mjesni odbor Nedešćina s poznatim sportskim entuzijastom Miljenkom Vidićem na čelu i NK Jedinstvo Omladinac iz Svete Nedelja. Nastupiti će šesnaest momčadi u seniorskoj i četiri u pionirskoj konkurenciji. Seniori igraju u subotu i nedjelju a pioniri u petak kad je i revijalna utakmica veterana Jedinstva iz Nedešćine i Omladinca iz Svetog Martina.

.

Na seniorskom turniru nastupaju:

-

SKUPINA A

SKUPINA B

SKUPINA C

SKUPINA D

Mladost

Rudar

JO – seniori

Raša

Plomin

Barban 2005

Santa Domenica

Polet

Učka 72.

Dream team

Albona

Iskra

Cement

Rabac

Potpićan

JO - veterani

.

U osmini finala, koje je na rasporedu u subotu od 15,3o sati, igraju prvo imenovani protiv drugo imenovanog te treće imenovani protiv četvrto imenovanog unutar skupina. Pobjednici susreta unutar skupina, u nedjelju od 15,3o sati, igraju između sebe za plasman u polufinale, u kojem se, nakon toga, sastaju pobjednik skupine A protiv pobjednika skupine C i pobjednik skupine B protiv pobjednika skupine D. Finalna utakmica igra se isti dan oko 20,oo sati.

.

U petak polufinale pionirskog turnira od 17,3o sati igraju Raša 1938. protiv Jedinstvo Omladinca te Potpićan protiv Rudara. Finale je na rasporedu oko 19,30 sati nakon čega slijedi revijalna utakmica veterana.

 

LabinSport

memorijal klaudio kiršić memorijal klaudio kiršić nedešćina sport nogomet