13. Međunarodni judo turnir

13. Međunarodni judo turnir

13.6.2016. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

U subotu 11.06.2016. u Rijeci je održan međunarodni turnir "Sv. Vid", gdje je nastupilo 416 natjecatelja iz 35 klubova iz Hrvatske, Slovenije, Italije, Srbije, Latvije, Mađarske i Slovačke.

 

JK Ippon nastupio je sa 26 natjecatelja i zauzeo 10. mjesto u ukupnom poretku.

 

U uzrastu do 10 godina Banišić Gabriel osvojio je srebrno, a Koroljević Nina i Živolić Darian brončana odličja. Memić Marko i Prkut Dominik plasirali su se na 7. mjesto, a nastupili su još i Bartolić Arian, Đokić Gabriel, Sabalić Roko i Stepančić Marin.

 

U uzrastu do 12 godina  Ipavec Dino, Koroljević Alan i Sandić David osvojili su brončana odličja, Mikuljan Alicja, Dundara Ivan i Franković Andrej plasirali su se na 5. mjesto, Jakovljević Lukas i Sinožić Matija na 7. mjesto i Jagodić Edib na 9. mjesto.

 

U uzrastu do 14 godina, Širol Paola osvojila je 1.mjesto. Nastupili su još i Đurček Matija i Mujkić Sanjin koji su ovoga puta ostali bez plasmana. 

 

U uzrastu mlađih kadeta (u16), Dundara Petar osvojio je zlatno odličje, a Ipavec Dominik broncu. Škabić Erik plasirao se na 7. mjesto.

 

U uzrastu kadeta, do 18 godina, Bolterstein Ricardo osvojio je 2.mjesto, Zahtila Eric 5. mjesto i Škabić Erik 7. mjesto. 

 

Natjecatelje su vodili treneri Vedran Pizentić i Nikol Boneta.

 

JK Ippon 

judo ippon međunarodni turnir sveti vid rijeka