Zasviraj sa Žujom: počinje glasovanje!

Zasviraj sa Žujom: počinje glasovanje!

21.4.2014. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Glazba

Pripremite se, jer danas, 21. travnja kreće glasovanje u drugom po redu glazbenom natječaju "Zasviraj sa Žujom" u organizaciji INmusic festivala i Ožujskog piva!

 

Ovime će započeti prvi od tri kruga internetskog glasovanja u kojem će svoje talente ukrstiti više od 100 kandidata iz cijele Hrvatske. Tko je zaslužio dijeliti pozornicu s velikanima poput Black Keysa, Pixiesa ili MGMT-a odlučujete vi. Glasovanje će biti moguće putem posebne aplikacije na Facebook stranicama Ožujskog piva i to u sljedećim periodima:

 

1. krug: od 21. travnja do 26. travnja (do kraja dana u ponoć)
2. krug: od 28. travnja do 4. svibnja (do kraja dana u ponoć)
3. krug: od 5. svibnja do 10. svibnja (do kraja dana u ponoć)

 

Pobjednici svakog kruga srest će se na svojevrsnoj generalnoj probi na pozornici Vintage Industrial Bara 29. svibnja gdje će biti podvrgnuti strogim kriterijima žirija koji će se sastojati od predstavnika medija koji će nazočiti događaju. Onaj koga žiri odabere imat će priliku krajem lipnja nastupiti na svjetski poznatom INmusic festivalu.

 

Prošle godine svoju veliku šansu imao je zagrebački band Achromatic Attic. Pozivamo vas da naćulite uši jer vi ćete dati odgovor na pitanje tko će ove godine iskoristiti fantastičnu priliku i pokazati što zna pred tisućama zahtjevnih posjetitelja INmusica. Ovo je jedinstvena prilika mladim i neafirmiranim izvođačima da se pokažu u velikom stilu. Da bi sve ovo bilo moguće pobrinuli su se INmusic festival i Ožujsko pivo koje je mislilo i na one skoro pa najbolje. Finalistima koji ne završe na jednoj od pozornica popularna Žuja će osigurati utješne nagrade.

INmusic Jarun Zagreb koncert natječaj Žuja svirka bendovi glasanje facebook aplikacija dani krugovi finalisti pozornica nagrade festival band svjetski
Putujmo.net - portal za sve koji vole putovati