Za posjetitelje INmusic festivala osigurane su razne pogodnosti u prijevozu

Za posjetitelje INmusic festivala osigurane su razne pogodnosti u prijevozu

16.6.2015. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Glazba

U sklopu kampanje „Razmisli – kad piješ, ne vozi“ i ove godine je osiguran besplatan javni prijevoz svim posjetiteljima INmusic festivala.

Ožujsko pivo kao powered by sponzor INmusic festivala u partnerstvu sa ZET-om i ove je godine organizirao besplatan javni prijevoz za posjetitelje jubilarnog INmusic festivala u sklopu kampanje „Razmisli – kad piješ, ne vozi“. Svim posjetiteljima osiguran je besplatan javni prijevoz ZET-ovim tramvajima i autobusima tijekom festivala koji se održava od 22. do 24. lipnja na zagrebačkom Jarunu.
Prilikom ulaska u ZET-ova vozila dovoljno je predočiti ulaznicu ili festivalsku narukvicu i bezbrižno uživati u desetom izdanju INmusic festivala. Kako bi svi posjetitelji mogli u potpunosti otpustiti kočnice uz vrhunsku svirku svjetskih bendova poput FFS (Franz Ferdinand & Sparks), Placebo, Paolo Nutini, Of Monsters and Men, Death Cab For Cutie, Future Islands, La Roux te još mnogim drugim imenima svjetske i regionalne glazbene scene, Zagrebačka pivovara i ove se godine odlučila pobrinuti za njihov „siguran“ provod.
Kampanjom „Razmisli – kad piješ, ne vozi“ Zagrebačka pivovara želi podignuti svijest o neprihvatljivosti vožnje i konzumacije alkohola te educirati javnost o opasnostima vožnje u alkoholiziranom stanju. Kao prvi i vodeći glas odgovornog konzumiranja piva u zemlji, Zagrebačka pivovara kampanjom „Razmisli“, koju provodi od 2008. godine, aktivno zagovara odgovornu konzumaciju alkohola i sigurnog ponašanja u prometu, što je dokazala svojom prisutnošću i na ovogodišnjem jubilarnom izdanju INmusic festivala.

Osim besplatnog javnog gradskog prijevoza koji je osigurao Ožujsko pivo, INmusic festival se i ove godine pobrinuo za dodatne pogodosti u prijevozu. Za vrijeme INmusic festivala (22., 23., i 24. lipnja), od 18:00 do 02:00 sata, Jarunom će prometovati dvije autobusne linije na relacijama od oba ulaza na Jarunu (Hrgovići i Hrvatskog sokola) do ulaza na INmusic festival. Prijevoz festivalskim autobusom je besplatan. Kako bi se smanjile gužve, te zbog ograničenosti parkirnog prostora, posjetitelji se mole da koriste autobus. U suradnji s HŽ Putničkim prijevozom svim posjetiteljima INmusic festivala odobrava se popust u visini 40 % od redovne prijevozne cijene, u 1. i 2. razredu svih vrsta redovnih vlakova. Odobreni popust može se primijeniti na svim relacijama s područja Republike Hrvatske do Glavnog kolodvora u Zagrebu i natrag, kao i za putnike iz Republike Slovenije. Popust se može koristiti od 21. do 25. lipnja 2015. i to na udaljenostima dužim od 25 km, a povratnu prijevoznu kartu potrebno je na poleđini ovjeriti žigom organizatora koji se može zatražiti na festivalskom ili kamperskom informacijskom pultu INmusic festivala.

INmusic festival održava se od 22. do 24. lipnja 2015. godine na Jarunu u Zagrebu uz potporu Ožujskog piva kao powered by sponzora te OTP banke koja omogućava beskontaktno plaćanje na festivalu. Ulaznice za deseto izdanje INmusic festivala po cijeni od 349 kn za sva 3 dana mogu se kupiti u Dirty Old Shopu u Zagrebu te se mogu uplatiti u svim poslovnicama OTP banke u Hrvatskoj. Jednodnevne ulaznice za 299 kn su dostupne isključivo putem INmusic webshopa. Kamperska ulaznica za 7 dana kampiranja iznosi 200 kn. Do 21. lipnja u ponoć ulaznice se mogu kupiti i putem INmusicovog webshopa. Više informacija o ulaznicama i festivalu na www.inmusicfestival.com

ZagrebJarun festival muzika ljeto INmusic festival deseto izdanje glazba
Putujmo.net - portal za sve koji vole putovati