Wine & Art by Mirna Sišul- vođena radionica slikanja na platnu uz degustaciju In Sylvis vina

Wine & Art by Mirna Sišul- vođena radionica slikanja na platnu uz degustaciju In Sylvis vina

23.11.2021. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Zabava

U subotu 27. studenog u kaštelu Morosini-Grimani održat će se radionica slikanja i degustacije vina uz Mirnu Sišul- nagrađivanu riječku umjetnicu.

Radionica će se održati u prostoru galerije kaštela Morosini-Grimani u Svetvinčentu s početkom u 19:00h. Predviđeno vrijeme trajanja radionice je 2h.

Radionica je jednako usmjerena prema umjetnosti ali i degustaciji vina s obzirom da će se polaznici upoznati i s različitim vinima In Sylvis proizvođača. Tako će moći kušati:

 

1. Malvaziju Istarsku, 2020.  (suho bijelo)

2. Arbor Teran, 2017. (suho crno, odležano)

3. Florens Rose, 2020. (poluslatko ružičasto)

 

Osim što će imati priliku naslikati vlastitu sliku na platnu, cijelo vrijeme kroz slikarske i umjetničke tehnike vodit će ih nagrađivana umjetnica, a pritom i otkriti možda neke od “malih tajni velikih slikara”.

 

Cijena radionice iznosi 250kn, a uključuje:

*stručno vodstvo slikanja vlastite slike na platnu uz Mirnu Sišul

*3 čaše In Sylvis vina

* 2 karte za dnevni posjet kaštelu Morosini-Grimani

 

Broj mjesta na radionici je ograničen na 15, zato osigurajte svoje mjesto na vrijeme. 

Ulaznice je moguće kupiti na stranici grimanicastle.com, pod rubrikom: događaji ili preko sljedećeg linka: http://cutt.ly/yTFzTYl

Mirna Sišul je samostalna umjetnica sa završenom Akademijom primijenjene umjetnosti, a već dvadeset i jednu godinu bavi se umjetnošću. Autorica je četrdeset i osam samostalnih izložbi diljem Hrvatske i Europe te dobitnica više desetina nagrada za slikarstvo.

In Sylvis vina mlada su vina koja su se na tržištu pojavila 2014.godine, a sve pod rukama mladog para Lare i Marka Zgrablića. U ponudi imaju različite vrste vina, a mnoga su i nagrađivana.

 

Za sve koji se osjećaju sretne ruke, na facebook stranici Morosini-Grimani Castle u tijeku je i GIVEAWAY u kojem možete osvojiti besplatnu kartu za ovu nesvakidašnju radionicu.

Za više informacija posjetite web stranicu grimanicastle.com ili zapratite Facebook stranicu Morosini-Grimani Castle Svetvinčenat te istoimeni Instagram profil.

Također, kontaktirati nas možete na info@grimanicastle.com ili na +385 52 384 318.

mirna sišul ulaznice kaštel subota Morosini-Grimani istra zima jesen vino radionica
Galerija fotografija (4)

Putujmo.net - portal za sve koji vole putovati