VIDEO: Franka Batelić - nova ljubimica glasača u Izboru za najljepšu Hrvaticu

VIDEO: Franka Batelić - nova ljubimica glasača u Izboru za najljepšu Hrvaticu

7.1.2008. // Index.hr // Objavljeno u kategoriji Zabava

Srednjoškolka iz Rapca osvojila je, osim glasača "Showtimea", i Indexove posjetitelje, čiji su je glasovi doveli do drugog mjesta u našem Izboru za najljepšu Hrvaticu, koji će uskoro zasjati u novom ruhu i, naravno, s nekim novim licima. Osim što je popularna u našem izboru, Franka je postala omiljena i među producentima, koji joj ovih dana nude pjesme za debitantski album.

Iako joj je primarni cilj matura, Franka Batelić će se ove godine ipak posvetiti snimanju prvog albuma, za kojeg će joj medijski prostor osigurati diskografska kuća Hit Records. Osim albuma, na kojem će se naći i pjesma "Ovaj dan", u "Showtimeu" proglašena za hit godine (?), Franku očekuje i nastup na Hrvatskom radijskom festivalu koji će se početkom lipnja održati na Hvaru.

"Vidjet ćemo što će mi donijeti vrijeme, ali znam da ne želim biti jedna od onih jeftinih pjevačica. Pričat ću s iskusnijim ljudima kako bih napravila što bolji album. Trudit ću se ne biti naivna, jer ne želim snimiti nešto čega će me poslije biti sram", rekla nam je Franka nakon pobjede u showu, a trenutno uživa na skijanju nakon čega nastavlja sa školskim, ali i pjevačkim obavezama.

 

 

Franka Batelić Showtime Rapčanka Ovaj dan najljepša izbor za najljepšu Hrvaticu album pobjednica natjecanje youTube
Putujmo.net - portal za sve koji vole putovati