Ususret Lady GaGi : što, kada, gdje i kako?

Ususret Lady GaGi : što, kada, gdje i kako?

22.8.2010. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Glazba

Jedan od najspektakularnijih nastupa u hrvatskoj koncertnoj povijesti održat će megazvijezda svjetskog popa Lady Gaga na svojem zagrebačkom koncertu u Areni Zagreb, gdje će 5. studenog nastupiti za samo 10.351 posjetitelja. Organizatori iz agencije “Lupa Promotion” smatraju ovaj koncert do sada najvećim produkcijskim izazovom, za nijansu većim od onoga grupe U2 održanim prošle godine na maksimirskom stadionu.

 

Glamurozna i dosad nikad viđena produkcija Lady Gage teži nevjerojatnih 70 tona, u što se ubrajaju golema pozornica s cat walkom, brojna scenska pomagala, rasvjeta i razglas koji će visiti sa stropa Arene. Upravo je zahtjevna produkcija showa razlog drastično smanjenoga kapaciteta dvorane, a da je riječ o posebnim efektima, svjedoči i činjenica da je zagrebačka Arena koncert dobila baš zahvaljujući svojoj tehničkoj podatnosti i mogućnosti vješanja opreme na stropu.

 

To je i razlog što ovaj put Lady Gagu u cijeloj regiji ima prioritet vidjeti samo zagrebačka publika. Grandiozni show slijede i visoke cijene ulaznica, pa tako za parter treba izdvojiti 500 kuna, za sjedenje 550, 420 i 370 kuna, dok VIP loža stoji 800 kuna.

Lady Gaga zasigurno je najtraženija i najslušanija pop zvijezda današnjice, a mnogi se slažu da je svojom kontroverznošću i atraktivnim glazbeno-scenskim cirkusom s trona skinula i dosadašnje kraljice globalnog popa – Madonnu i Britney.

 

Hitovima kao što su “Poker face“, “Paparazzi“, “Bad Romance“, “Telephone“, ali i svojom kameleonskom, modnim fetišima ovisnom izvođačkom osobnošću zaposjela je globalni eter i medije.

 

Svoju “Monster Ball“ turneju Lady Gaga počinje u 7. svibnja u Stockholmu, zatim je nastavlja u Njemačkoj, Nizozemskoj, Belgiji, Francuskoj, Engleskoj i Sjevernoj Americi. Zbog mahom rasprodanih koncerata diljem Europe, Lady Gaga u jesen se vraća na Stari kontinent i nastavlja turneju koncertom u Helsinikiju 13. listopada.  (Slobodna Dalmacija)

lady gaga arena zagreb koncert spektakl madonna monster ball tour pop
Putujmo.net - portal za sve koji vole putovati