Uhvatite posljednje ulaznice za Krudera & Dorfmeistera i DJ Hella u Šibeniku!

Uhvatite posljednje ulaznice za Krudera & Dorfmeistera i DJ Hella u Šibeniku!

2.8.2018. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Glazba

Legendarni austrijski producentski i DJ dvojac – Kruder & Dorfmeister, ove subotu po prvi put nastupaju u Hrvatskoj i to u sklopu svjetske turneje kojom obilježavaju 25 godina rada!

Za svoj premijerni nastup 4. kolovoza u Hrvatskoj, Peter Kruder i Richard Dorfmeister odabrali su jedinstvenu lokaciju - tvrđavu Sv. Mihovila u Šibeniku, a za ovu iznimnu glazbenu večer rasprodano je već 95 posto kapaciteta lokacije.


Peter Kruder i Richard Dorfmeister jedni su od najvećih imena elektroničke plesne glazbe, ikone devedesetih godina prošlog stoljeća, kumovi downtempo glazbenog žanra te osnivači legendarnog G-Stoned Recordingsa.

Na najljepšu pozornicu Jadrana, Kruder & Dorfmeister dolaze u sklopu velike svjetske turneje i to uz pratnju tima vizualnih umjetnika s kojima će nas povesti na četverosatnu audio-vizualnu vožnju. Nastup u Šibeniku je ograničen za tisuću najvjernijih ljubitelja ovog genijalnog austrijskog glazbenog dvojca koji će tom prilikom izvesti neke od svojih najvećih hitova poput „High Noon”, “Black Baby”, “In Deep Shit”,“Trans Fatty Acid” i mnoge druge.

Tvrava Sv. Mihovil

Tvrđava sv. Mihovila - jedna od najljepših pozornica Jadrana

Toplo, duboko i eklektično s primjesama jazza, funka, soula, reggaea i hip-hopa, K&D zvuk promijenio je percepciju elektronske glazbe. Remiksirali su velikane kao što su Depeche Mode, Madonna, Roni Size, Gotan Project. Kompilacijski album „DJ-Kicks“ za label K7 označio je prekretnicu za K&D; od heroja undergrounda postali su kritički hvaljeni i medijski eksponirani producenti i DJ-i, s bazom obožavatelja koja se iz Europe proširila na cijeli svijet.

Sljedeća kompilacija „K&D Sessions“ postala je globalni bestseller, s više od milijun prodanih primjeraka, a danas se smatra jednim od albuma koji je definirao zvuk devedesetih godina prošlog stoljeća.

37332326 10156740623788013 2183969060172070912 o

Kruder & Dorfmeister na svjetskoj su turneji kojom obilježavaju 25 godina djelovanja

Za sam kraj ove sjajne ljetne glazbene večeri nastupit će DJ Hell, pionir njemačke scene elektroničke glazbe koji i nakon 40 godina neumorno nastupa i objavljuje od kritike i publike hvaljenje albume. Svoju “glazbu iz budućnosti” sa zadnjeg albuma “Zukunftsmusik”, s kojim je upravo na svjetskoj turneji, donosi ovo ljeto na šibensku tvrđavu Sv. Mihovila kao glavna zvijezda aftershowa nastupa Kruder & Dorfmeistera.

Više od 95 posto kapaciteta tvrđave je već rasprodano. Preostale ulaznice se mogu kupiti preko Entrio sustava i ovog linka (http://goo.gl/Frr4CD) te na svim Entrio prodajnim mjestima.

kratkaDj Hell Picture By Greg Gorman.Big

DJ Hell je pionir njemačke scene elektroničke glazbe


dj hell koncert šibenik tvrđava Kruder&Dorfmeister entrio zabava glazba rave ulaznice st. mihovil
Putujmo.net - portal za sve koji vole putovati