U opticaju lažne ulaznice za INmusic festival!

U opticaju lažne ulaznice za INmusic festival!

5.6.2014. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Glazba

Organizator INmusic festivala zaprimio je posljednjih dana više informacija o lažnim ulaznicama za deveto izdanje ovog najvećeg i najcjenjenijeg domaćeg open air festivala što je detaljnom provjerom i potvrđeno. Slijedom toga, nužno je upozoriti sve koji planiraju posjetiti jedan od najkvalitetnijih europskih festivala da svoj primjerak festivalske, ali i kamperske ulaznice, kupe isključivo na ovlaštenim prodajnim mjestima, a to su najbliži Tisak Media centar ili Tisak Media Webshop, Dirty Old Shop u Zagrebu i službene stranice festivala.

 

Svaka ulaznica ima nekoliko razina zaštite. Ukoliko dođe do nepodudaranja između dva ili više elementa zaštite, potencijalni posjetitelj neće biti u mogućnosti ući na prostor festivala.

 

Karta kupljena izvan ovlaštenih prodajnih mjesta neće za kupca biti znatno jeftinija, a postoji rizik da se ne radi o originalnoj ulaznici.

 

Ove godine INmusic festival nudi najbogatiji program do sada, a samo neki od ovogodišnjih headlinera su The Black Keys, Pixies, MGMT, The Fratellis, Foals, Flogging Molly, Partibrejkers, Rambo Amadeus. Raznovrstan popratni program festivala i kamp na susjednom otoku, povezan stometarskim pontonskim mostom, garancija su za nezaboravna tri dana.

 

Festivalsku ulaznicu moguće je kupiti za samo 349 kuna, a kampersku za 150. Najuzbudljivija 3 festivalska dana ovog ljeta upotpunite sa čak 6 kamperskih i uvjerite se da fantastičan program ima i fantastičnu cijenu.

INmusic Jarun Zagreb koncert natječaj Žuja svirka bendovi glasanje facebook aplikacija dani krugovi finalisti pozornica festival lažne ulaznice
Putujmo.net - portal za sve koji vole putovati