Tuborg Green Fest u Zagrebu - glavna atrakcija Kaiser Chiefs

Tuborg Green Fest u Zagrebu - glavna atrakcija Kaiser Chiefs

13.8.2008. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Glazba

Dobra zabava i vrhunska glazba, prodrmati će 03.10.2008. KC Dražen Petrović. U sklopu Tuborg Green Festa moći će se uživati u nastupu popularne britanske grupe Kaiser Chiefs. Prije glavnog koncerta publiku će zabavljati Lollobrigida, Edo Maajka, a festival će završiti nastupom Kirila Džajkovskog.

Tuborg Green diljem svijeta poznat je kao organizacijski partner ili organizator, prisutan na najvećim glazbenim manifestacijama. Dovoljno je spomenuti Roskilde festival u Danskoj ili pak EXIT u Srbiji. Nakon što je Tuborg Green Fest održan u Rusiji, Srbiji, Bugarskoj, početkom idućeg mjeseca posjetiti će Kazahstan i po prvi puta Hrvatsku.

Festival neprekidno putuje Europom, a iz godine u godinu potvrđuje status vrhunskog glazbenog događaja. Do sada je ugostio neke od najvećih svjetskih glazbenih zvijezda poput Foo Fightersa, Garbagea, Metallice, Red Hot Chilli Peppersa i mnogih drugih.

Kaiser Chiefs će na zagrebačkom koncertu predstaviti svoj novi album. Karte su po cijeni od 180 kuna, a u prodaji će biti do kraja ovoga mjeseca. Mjesta za kupnju karte su Dallas Music Shopovi i Aquarius CD Shopovi u Splitu, Rijeci i Zagrebu.


Putujmo.net - portal za sve koji vole putovati