Tamara Pernar i britanski fotograf Dan Medhurst snimili kasnoljetnu modnu priču na Dimensions festivalu

Tamara Pernar i britanski fotograf Dan Medhurst snimili kasnoljetnu modnu priču na Dimensions festivalu

6.9.2013. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Glazba

Na suncem okupanom istarskom poluotoku i dalje je ljeto, jedan glazbeni festival stiže drugi, pristižu dobro raspoloženi ljubitelji glazbe koji najveselije godišnje doba ispraćaju – uživajući i plešući. Ovih je dana aktualno drugo izdanje gotovo pa elitnog glazbenog festivala – Dimensionsa, koji se održava od 5. do 9. rujna na atraktivnoj i iznimno atmosferičnoj lokaciji tvrđave Punta Christo pored Pule. Dok tvrđava i plaže koje je okružuju očekuju prve od nekoliko stotina izvođača i nekoliko tisuća dobrih vibracija i odlične glazbe željnih posjetitelja, na stijenama podno same tvrđave, u prekrasan smiraj dana i s pogledom na rajske Brijune snimljene su promotivne fotografije za cijelu seriju ljetnih majica s potpisom Dimensions festivala.

Pred objektivom sve poznatijeg i traženijeg britanskog fotografa Dana Medhursta koji je ovjekovječio nekoliko posljednjih Burberry kampanja, našla se hrvatska manekenka i model Tamara Pernar, ljubimica nekolicine iznimno popularnih domaćih modnih brandova i fotografa. Tamara je upravo idealan model za vrlo jednostavne, ali efektne i praktične festivalske saveznice – majice kratkih i dugih rukava koje je posebno za Dimensions festival dizajnirao međunarodni tim dizajnera. Usamljene stijene, nevjerojatno plavo more, zalazak sunca kojem ne možete odoljeti, koliko god bili ili ne bili romantični, idealna su kulisa za ovo snimanje koje na najbolji način pozdravlja ljeto 2013. godine.

Zanimljivost vezana uz modnu liniju majica s potpisom Dimensions festivala jest činjenica da je proizvedena u Hrvatskoj, što je koliko egzotična, toliko i hvalevrijedna odluka koja reflektira generalno htijenje engleskih organizatora ove glazbene manifestacije da što tjesnije surađuju s domaćim predstavnicima gradskih i regionalnih vlasti, te s domaćim producentskim timovima (glavni hrvatski producentski tim i suorganizator jest Pozitivni ritam, organizator Seasplash, Slurp, Outlook i Dimensions festivala), glazbenicima, dizajnerima i proizvođačima.

Dok s nestrpljenjem čekamo ritualne glazbene ritmove i pripadajuće plesne pokrete uz neke od najeminentnijih glazbenika današnjice koji će nastupiti na 2. izdanju Dimensions festivala, pozdravljamo englesko-hrvatsku suradnju i ljeto 2013.

Sve modele koje je ponijela Tamara Pernar na fotografijama Dana Medhursta moguće je po iznimno povoljnim cijenama nabaviti na brojnim prodajnim mjestima razasutim po festivalskoj lokaciji na štinjanskoj tvrđavi Punta Christo od srijede 4. rujna do utorka 10. rujna.


O Dimensions festivalu:
5. - 9. rujna 2013. Fort Punta Christo, Štinjan, Pula

Drugo izdanje Dimensions festivala predvode neka od najjačih imena svjetske elektronske scene poput Davea Clarka, Derrica Maya, Bena Clocka, Panthe Du Princea, Thea Parisha, Levona Vincenta, Kode9, Jimmya Edgara, Gillesa Petersona, Male, kao i neke od legendi elektronske glazbe poput cijenjenih Dopplereffekt, Moodymanna, Modela 500, projekta čiji je pokretač kultni detroitski ‘kum’ tehno glazbe, veliki Juan Atkins i mnoge druge glazbenike. Ovogodišnji je Dimensions festival bogatiji za još četiri glazbene pozornice, a kao i prošle godine – posjetitelji će moći uživati i u posebno za tu priliku pripremljenim glazbenim poslasticama koje će se degustirati na brojnim zabavama na brodovima.

 

Sve informacije o Dimensions festivalu možete pronaći na sljedećim poveznicama:

www.dimensionsfestival.com
www.dimensionsfestival.com
www.facebook.com/dimensions festival
www.twitter.com/dimensions festival
www.youtube.com/dimensions festival


Ostale važne poveznice:
www.danmedhurst.com
www.pozitivanritam.hr

Tamara Pernar fotograf modna priča Dimensions Dan Medhurst snimanje Pula Štinjan Punta Christo glazba festival elektronska scena imena model poluotok
Putujmo.net - portal za sve koji vole putovati