Sve je spremno za jubilarni INmusic

Sve je spremno za jubilarni INmusic

21.6.2015. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Glazba

festivalsku ulaznicu ili narukvicu. HŽ Putnički prijevoz svim posjetiteljima INmusic festivala odobrava popust u visini 40 % od redovne prijevozne cijene, u 1. i 2. razredu svih vrsta redovnih vlakova s područja Republike Hrvatske i Republike Slovenije do Glavnog kolodvora u Zagrebu i natrag. Zahvaljujući suradnji s OTP bankom Hrvatska na prostoru festivala omogućeno je beskontaktno i bezgotovinsko plaćanje, odnosno brzo dostupna kvalitetna i raznolika ponuda hrane i pića.

Kako bi posjetitelji u svakom trenutku bili informirani što se na festivalu događa, pripremljene su i festivalske knjižice sa svim potrebnim informacijama, a dostupna je i festivalska aplikacija za mobilne uređaje.

Jubliarni INmusic festival uveličat će Placebo, FFS (Franz Ferdinand & Sparks), Rudimental (live), Paolo Nutini, Of Monsters and Men, La Roux, Black Rebel Motorcycle Club, Eagles of Death Metal, Frank Turner and the Sleeping Souls, Death Cab For Cutie, Future Islands, Kate Tempest, Aziza Brahim, Batida, Mike Skinner, Rambo Amadeus, Repetitor, Jonathan, Halka, Sassja, Muscle Tribe of Danger and Excellence, Ashes You Leave, The Mirror Trap, Katalina Kicks, NLV (Nikol, Luka i Vedran), The Belle Infidels, Mel & Django Jet, Them Moose Rush, Killed a Fox, Discohernia, Ljetno kino, Zadruga te mnogi drugi.

INmusic festival održava se od 22. do 24. lipnja 2015. godine na Jarunu u Zagrebu uz potporu Ožujskog piva kao powered by sponzora te OTP banke koja omogućava beskontaktno plaćanje na festivalu. Ulaznice za deseto izdanje INmusic festivala mogu se kupiti u Dirty Old Shopu u Zagrebu te se mogu uplatiti u svim poslovnicama OTP banke u Hrvatskoj. Kupovina ulaznica putem INmusicovog webshopa bit će moguća do 21. lipnja u ponoć. Ukoliko ne budu rasprodane, biti će dostupne i na festivalskim blagajnama. Cijena festivalske trodnevne ulaznice je 349 kuna, a kamperska je 200 kuna. Jednodnevna ulaznica iznosi 299 kn (na festivalskom ulazu cijena jednodnevne ulaznice bit će 300 kuna). Više informacija o festivalu na www.inmusicfestival.com

INmusic festival deseto izdanje ljeto ZagrebJarun glazba festival muzika
Putujmo.net - portal za sve koji vole putovati