Sutra počinje INmusic festival!

Sutra počinje INmusic festival!

27.6.2012. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Glazba

Samo jedan dan nas dijeli od najvećeg glazbenog spektakla u Hrvatskoj! Sve posjetitelje INmusic festivala, od 28. do 30. lipnja, očekuje vrhunska zabava uz izuzetno raznolik glazbeni i dodatni program, koji uključuje nastupe velikih glazbenih imena te niz popratnih sadržaja koji se po prvi puta predstavljaju na INmusic festivalu, a to su; Tko pjeva zlo ne misli / Retro Party, Nissan Jukebox, Ko to tamo peva / Balkan Party, Axe After Party, Tesla Boat Show, Multikulturalizam u glazbi, Jack Party, Nargila Chill Out Bar, Cocktail Bar...

 

Popis ovogodišnjih izvođača predvode Franz Ferdinand, New Order, Gorillaz Sound System, Plan B, Mando Diao i Gogol Bordello. Njima se pridružuju i brojna druga, ništa manje uzbudljiva imena, među kojima su Dry The River, Human Woman, Reptile Youth, Iness Mezel, Tamikrest i drugi.

 

Vrhunska zabava nastavit će se i nakon live nastupa na otvorenim pozornicama, u sklopu noćnog programa, počevši od programa na Night Stageu, Tko pjeva zlo ne misli, Silent Partya, Ko to tamo peva i drugih.

 

U razdoblju od 26. lipnja do 2. srpnja, posjetiteljima je na raspolaganju i sedmodnevni kamp s nizom zanimljivih sadržaja poput besplatnih radionica joge, masaže, djembe i žongliranja te organiziranih izleta na atraktivna odredišta ili najma bicikala.

 

Ove je godine INmusic festival primio još novih priznanja, uvršten u 50 najboljih svjetskih festivala prema CNN-u, a osim toga, dio koncerata prenosit će se i live na YouTube-u, a YouTUbe live prijenos rezerviran je samo za ključna glazbena događanja u Europi i svijetu.

 

Ulaznice za INmusic festival mogu se kupiti u svim Tisak media centrima u Hrvatskoj po cijeni od 340 kuna za sva tri dana. Kamperske ulaznice moguće je kupiti, također, u svim Tisak media centrima u Hrvatskoj, po cijeni od 150 kn. Dnevne ulaznice bit će dostupne isključivo na blagajni festivala na dane održavanja po jedinstvenoj cijeni od 300 kn.

INmusic Zagreb Jarun koncert festival početak spektakl glazba sadržaji zabava
Putujmo.net - portal za sve koji vole putovati