Španjolac Paco Osuna besplatno ove subote u Stereo Dvorani

Španjolac Paco Osuna besplatno ove subote u Stereo Dvorani

15.3.2012. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Glazba

Stereo Dvorana u suradnji sa Balance.FM-om  ugošćuje još jedno u nizu imena svjetske elektronske scene.
 

Ovaj put se to radi o svjetski poznatom španjolskom DJ-u i producentu Paco Osuni, koji će svoj premijerni riječki nastup imati zahvaljujući promotivnom eventu Lighthouse Music Centra.

Promo event navedenog istarskog kluba biti će besplatan no to nikako neće umanjiti veličinu pionira španjolske tehno scene koji je uz Marca Carolu glavni oslonac Hawtinovog Minusa i njegove poznate etikete Plus8

Paco Osunu ne treba posebno isticati no najbitnije je naglasiti kako svojim briljantnim nastupima opravdava svoje prisustvo na svim velikim festivalima kao i svoju rezidenciju u planetarno poznatom klubu 'Amnesia' sa Ibize.

Taj opće poznati Španjolac ujedno je i vlasnik jedne od trenutno najaktualnijih glazbenih etiketa pod nazivom Mindshake čiju glazbu konzumiraju mnogi fanovi elektronske glazbe, a izvode je mnogi poznati svjetski DJ-i. 

I pored toga što je ovaj promotivni event 'Lighthouse Music Centra' besplatnog karaktera, zanimanje za premijerni nastup Paca Osune je viši od ocekivanog te stoga napominjemo da na vrijeme dodete u Stereo Dvoranu kako bi osigurali svoje mjesto na subotnjoj zabavi.

 

FACEBOOK EVENT

Soundcloud mixes:
Paco Osuna live @ Plu8 party
Paco Osuna live @ Womb Adventure, Tokyo
Paco Osuna live @ 5uinto, Brasil
 

Info:
www.pacoosuna.com
www.facebook.com/stereo.dvorana

Paco Osuna Rijeka Balance FM Besplatno facebook event info Soundcloud mixes Lighthouse Music Centar Minus Plus8 Mindshake techno Ibiza Stereo Dvorana
Putujmo.net - portal za sve koji vole putovati