Silicone Soul premijerno u Rijeci

Silicone Soul premijerno u Rijeci

20.3.2012. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Glazba

Serijal partyja Pozor! Elektronika proslaviti će 30. ožujka zajedno sa posjetiteljima Stereo dvorane pet godina od osnutka organizacije, a za slavlje će se pobrinuti škotski house dvojac Silicone Soul koji premijerno nastupa u Rijeci.

Od prvoga pojavljivanja na Soma Recordsu 1998. g., DJ/producentski duo Craig Morrison i Graeme Reedie, poznati kao Silicone Soul, zauzeli su posebno mjesto na napučenom području elektroničke plesne glazbe, uglavnom zbog dubine i kvalitete njihove produkcije, konstantnog razvoja i urođenoga razumijevanja glazbe.

Silicone Soul je savršeno ime za opisati način na koji su oblikovali svaki zvučni uzorak iz njihovih studijskih strojeva, davajući najveću pažnju i emociju, ne prateći trendove, već prativši svoju strast i instinkt koji ih je doveo do uspjeha kao što je polučio hit "Right On".
 
Osim komercijalnog uspjeha navedenog house klasika, Silikonci su sretni spoznajom da se sjajno snalaze i u underground krugovima, producirajući i svirajući alternativniju, melodičnu teksturu koja odlično gravitira između raznih podžanrova housea, od deepa i techa do euforičnih i progresivnih elemenata.

Njihova diskografija broji četiri albuma i brojna EP izdanja na Soma Recordsu te četiri kompilacije za razne izdavačke kuće, među kojima je i njihova Darkroom Dubs, te tako postaju jedan od produktivnijih house projekata uopće.

Uz premijerni riječki nastup Silicone Soula, pred publiku Stereo dvorane stati će DJ Bokee iz poznatog beogradskog projekta Kinetic Vibe te riječki DJ Igorritza, dok je za vizualni identitet Stereo dvorane zadužen VJ Bakka.

Cijena ulaznice iznosi 60 kn do ponoći (vrata se otvaraju u 23h), odnosno 70 kn nakon ponoći.
 
 

Silicone Soul Rijeka Stereo Dvorana Jacbri.com Pozor! Elektronika house Right On Soma EP DJ Bokee Kinetic Vibe Dj Igorritza VJ Bakka proslava serijal
Putujmo.net - portal za sve koji vole putovati