Sharon Clark & Oleg Kireyev ( Dom hrvatskih branitelja - 07.03.2011.g. u 20,00 sati)

Sharon Clark & Oleg Kireyev ( Dom hrvatskih branitelja - 07.03.2011.g. u 20,00 sati)

5.3.2012. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Glazba

U utorak, 6. ožujka, u Zagrebu te dan poslije u Puli, nastupit će blues i soul pjevačica Sharon Clark i saksofonist Oleg Kireyev. Nenet Mirt je na kontrabasu, Saša Zorkič na gitari, Dushan Kranjc na bubnjevima, a Leon Brenko na klaviru. 

Sharon Clark

Njezina vještina izvođenja jazz i blues interpretacija nije ostavila ravnodušnom ni najzahtjevniju publiku. Zreli glas uz savršenu dikciju je ono što je čini posebnom i nezamjenjivom.

Oleg Kireyev
Vodeći saksofonist Rusije i savjetnik predsjednika Republike Baškortostan za kulturu Oleg Kireyev zna puno o dobroj glazbi oslobođenoj od ograničenja žanrova. Glazbenu karijeru je započeo jazz glazbom s elementima baškirske narodne glazbe na prijelazu 80-ih i 90-ih godina, pohađao je jazz školu radeći nekoliko godina u Poljskoj, a domovinu jazza – Ameriku – osvojio je etno-jazz projektom 'Feng Shui Jazz kazališta'. Za taj projekt je također dobio prvu nominaciju za nagradu Grammy 2008.

6. ožujka, s početkom u 20:00 sati
Matis Absolute Lounge
Zagreb, Trg Stjepana Radića 3

7. ožujka, s početkom u 20:00 sati
Dom hrvatskih branitelja
Pula, Leharova 1

Prodaja ulaznica od 100 kn – na svim prodajnim mjestima Eventima i na mjestu događaja neposredno prije početka koncerta www.eventim.hr.
 
 

jazz dom hrvatskih branitelja Sharon Clark Oleg Kireyev
Putujmo.net - portal za sve koji vole putovati