Šest razloga zašto posjetiti INmusic festival

Šest razloga zašto posjetiti INmusic festival

6.6.2015. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Glazba

NME, jedan od najpoznatijih i najutjecajnijih svjetskih glazbenih časopisa, na svojoj web stranici objavio je 6 razloga zašto posjetiti INmusic festival!

Prvi od razloga je nevjerojatan line-up("The line-up is incredible"). Nadovezujući se na popis izvođača koji će nastupiti na ovogodišnjem INmusic festivalu navode i bogatu festivalsku povijest("It’s got an amazing history") te naglašavaju kako su festival do sada posjetili mnogi legendarni svjetski glazbenici. Treći i četvrti razlozi odnose se na luksuzni kamp("The campsites are ludicrously luxurious") s toplim tuševima, besplatnim WiFi-jem i drugim pogodnostima te dodatnim sadržajima na Jarunu poput plaže, sportskih aktivnosti i blizine klubova("It’s got beaches, water sports, nightclubs"). Među razlozima se nalazi i činjenica da se INmusic održava u glavnom gradu Hrvatske ("It’s in Croatia’s capital city"). Razlog koji su sačuvali za kraj, za slučaj da se netko još dvoumi, je povoljna cijena festivalske ulaznice ("It’s great value").
Prema NME-u, INmusic festival pruža jedinstveno iskustvo: "It is an experience like no other, in a place like no other." Tekst se u potpunosti može pročitati ovdje: http://www.nme.com/blogs/festivals-blog/6-reasons-...

NME (New Musical Express) donosi glazbene novosti te pokreće glazbene trendove još od 1952. godine, a već skoro dva desetljeća je i jedan od najvećih online izvora glazbenih informacija, recenzija, novosti i fotografija. Danas je jedan od najcjenjenijih brendova.

Nije prvi puta da NME hvali INmusic festival, a u nedavnom tiskanom izdanju INmusicu su posvećene dvije stranice objedinjene pod naslovom: "Europska najbolje čuvana festivalska tajna." Ne sumnja se da INmusic festival svake godine otkriva sve više ljubitelja glazbe iz raznih dijelova svijeta obzirom da INmusic festival svake godine bilježi porast inozemnih posjetitelja. Ovogodišnje, jubilarno izdanje INmusic festivala bit će najveće i najbolje do sada.

Tijekom dosadašnjih godina, INmusic festival prerastao je u vrhunski glazbeni događaj te se upisao na kartu ponajboljih europskih glazbenih festivala na otvorenom. Britanski dnevnik The Times je dvije godine za redom uvrstio INmusic na listu dvadeset najboljih europskih ljetnih festivala. Nominiran je i za "The European Festival Awards" u konkurenciji s najvažnijim europskim festivalima. Od tada je INmusic festival primio velika priznanja poput onog National Geographic Travelera koji ga je naveo među 3 svjetska festivala koja treba posjetiti ili američkog Huffington posta koji ga je smjestio na popis 10 svjetskih festivala koje se ne bi trebao propustiti. CNN je također uvrstio INmusic među 50 najboljih festivala, a velika pohvala festivalu došla je i od strane BBC-a.

Deseto izdanje INmusic festivala uveličat će Placebo, FFS (Franz Ferdinand & Sparks), Rudimental (live), Paolo Nutini, Of Monsters and Men, La Roux, Black Rebel Motorcylce Club, Eagles of Death Metal, Frank Turner and the Sleeping Souls, Death Cab For Cutie, Future Islands, Kate Tempest, Aziza Brahim, Batida, Mike Skinner, Rambo Amadeus, Repetitor, Jonathan, Halka, Sassja, Muscle Tribe of Danger and Excellence, Ashes You Leave, The Mirror Trap, Katalina Kicks, NLV (Nikol, Luka i Vedran), The Belle Infidels, Mel & Django Jet, Them Moose Rush, Killed a Fox, Discohernia, Ljetno kino, Zadruga te mnogi drugi.

INmusic festival održava se od 22. do 24. lipnja 2015. godine na Jarunu u Zagrebu uz potporu Ožujskog piva kao powered by sponzora te OTP banke koja omogućava beskontaktno plaćanje na festivalu. Ulaznice za deseto izdanje INmusic festivala po cijeni od 349 kn za sva 3 dana mogu se kupiti putem INmusic Webshopa, u Dirty Old Shopu u Zagrebu te se mogu uplatiti u svim poslovnicama OTP banke u Hrvatskoj. Jednodnevne ulaznice za 299 kn su dostupne isključivo putem INmusic webshopa. Kamperska ulaznica za 7 dana kampiranja iznosi 200 kn. Više informacija o ulaznicama i festivalu na www.inmusicfestival.com

INmusic festival deseto izdanje ZagrebJarun festival glazba muzika ljeto
Putujmo.net - portal za sve koji vole putovati