S.A.R.S. - TRI DANA U TVORNICI KULTURE!!!

S.A.R.S. - TRI DANA U TVORNICI KULTURE!!!

27.3.2014. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Glazba

Beogradska grupa S.A.R.S. održat će, ovaj tjedan čak tri koncerta u Velikom pogonu Tvornice kulture. Kratka rezidencija u Tvornici započet će u četvrtak 27., nastaviti u subotu 29., a završiti u nedjelju 30. ožujka.

Fanovi S.A.R.S.-a već mjesecima ne prestaju pričati o najvećim klupskim koncertima koje će bend odsvirati u Zagrebu. Nakon nezaboravnih nastupa na prošlogodišnjem Pozitivnom koncertu postalo je jasno da se S.A.R.S. među zagrebačkom publikom probio u red najobožavanijih izvođača regije, pa je nakon brojnih nastupa u KSET-u došlo vrijeme da konačno napune Tvornicu kulture. I to ne jednom, već tri puta! Prvi najavljeni S.A.R.S.-ov koncert, 29. ožujka, rasprodan je 38 dana uoči održavanja što je apsolutan rekord u brzini rasprodavanja najvećeg zagrebačkog kluba. Svirka dodana za 27. ožujka samo je pojačala opću navalu na ulaznice, dok je treći nastup dokaz da je bend spreman i za velike dvorane.

Satnica
Poznate su satnice svih koncerata. Sva tri dana vrata Tvornice otvorit će se u 20:30. U četvrtak i nedjelju svirke će početi u 21:45, a u subotu točno u 22:00.
 
S obzirom da su četvrtak i subota rasprodani, a nedjelja će do koncerta vjerojatno biti očekuje se velika gužva, pa se preporuča dolazak u klub što je ranije moguće zbog parkinga i garderobe. 

S.A.R.S. će u Tvornici po prvi put ponuditi različiti orginalan merchandise u kojem će se naći različite majice i mnogi drugi originalni artikli poput ogrlica, bedževa i prstenja. 

Tri koncerta u Tvornici S.A.R.S.-u će biti uvod u proljetno-ljetnu turneju koja u ovom trenutku broji impresivnih 27 koncerata! Nakon Zagreba grupa će obići sve zemlje naše regije te skoknuti do Švicarske i Bugarske.

Ulaznice
U prodaji su još jedino ulaznice za nedjelju, 30. ožujka po cijeni od 60 kn. Ukoliko ih ostane, na dan koncerta ulaznice će koštati 80 kn.

Službena prodajna mjesta:
Dirty old shop, Tratinska 18
Rockmark, Berislavićeva 13 
Dancing Bear Shop, Gundulićeva 7
Dallas Music Shop, Tkalčićeva 7
Aquarius CD Shop, Varšavska 13
Eventimova prodajna mjesta i www.eventim.hr
Entrio prodajna mjesta i www.entrio.hr 

Koncerte grupe S.A.R.S. organizira LAA.

S.A.R.S. Tvornica Kulture Zagreb tri koncerta fanovi glazba KSET nastupi Veliki pogon svirka prodajna mjesta ulaznice rasporadno turneja
Putujmo.net - portal za sve koji vole putovati