S.A.R.S. SNIMANJE LIVE ALBUMA U DOMU SPORTOVA UZ FANOVE IZ HRVATSKE, SLOVENIJE I BIH

S.A.R.S.  SNIMANJE LIVE ALBUMA U DOMU SPORTOVA UZ FANOVE IZ  HRVATSKE, SLOVENIJE I BIH

17.10.2014. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Glazba

Na koncertu u Velikoj dvorani zagrebačkog Doma sportova bit će sniman prvi live album u povijesti grupe S.A.R.S. na kojem će im, kako stvari stoje, glasovnu podršku davati vojska fanova iz Hrvatske, Slovenije i BiH.

 

Nakon četiri regularna albuma konačno je došlo vrijeme da S.A.R.S. na jednom mjestu okupe sve dosadašnje hitove, ali umjesto “best of” kompilacije studijskih snimaka odlučili su objaviti žive, koncertne snimke kako i priliči bendu koji godišnje na svom kontu ima više od stotinu svirki. Najveći i najvažniji koncert njihove karijere idealna je pozornica za snimanje takvog izdanja. Omiljen zagrebački koncertni prostor trest će se od euforije obožavatelja koji stižu iz svih djelova Hrvatske i susjednih zemalja. Ulaznice se sjajno prodaju u Dubrovniku, Osijeku, Vukovaru, Vinkovcima, Sisku, Rijeci, Pazinu, Puli, Splitu, Zadru, Šibeniku, Varaždinu i Slavonskom Brodu, a značajan broj fanova očekuje se i iz Maribora, Ljubljane, Banja luke i Mostara. Uz zagrebačku publiku u Dom sportova slit će se brojna publika od kojih će neki preći više od 600 km da bi vidjeli svoj omiljeni bend. Važno je napomenuti da ulaznica još ima u prodaji, ali da se, zbog velikog interesa, očekuje da brzo nestanu sljedećih dana.

 

Na koncertu se nažalost neće naći članovi brazilskog fan kluba koji su se javili početkom listopada. Okupljeni pod nazivom “Chafurders” poslali su pozdrave bendu obavještavajući da od sada i u Latinskoj Americi postoji S.A.R.S. fan klub, što je pomalo nevjerojatna informacija uzevši u obzir da bend pjeva na svom maternjem jeziku. Regionalna dominacija S.A.R.S.-a potvrđena je i na nedavnim izborima u BiH kad su glasači u velikom broju na glasačke listiće pisali i zaokruživali ime benda.

 

U isto vrijeme grupa bilježi rasprodane klubove van regije. Bečki Szene bio je 25. rujna premali za sve austrijske fanove.

 

Osim snimanja live albuma koncert iz Doma sportova bit će prenošen uživo na Radiju 101. Za poseban nastup grupa je pripremila i posebu set listu i goste. Premijere će doživjeti pjesme “Praštaj” i “Malo mi je falilo”, u program se vraćaju “Zimski san”, “Zemlja”, “Budim se” i “Ustaj brate”, a kao gosti će nastupiti Saša Antić iz TBFa i Dialup Lama. Naravno, S.A.R.S. će pred zagrebačku publiku iznijeti apsolutno sve najbolje što ima – “Buđav lebac”, “Perspektivu”, “Lutku”, “To rade”, “Debeli lad”, “Klinku”, “Rakiju, “Ti, ti, ti”, “Dane brojim”, “Ratujemo ti i ja” i mnoge, mnoge druge, a kao predgrupa svirati će kruševački bend ZAA.

 

Potvrđena je i službena satnica koncerta. Vrata Velike dvorane Doma sportova otvaraju se u 20 sati. ZAA na scenu izlaze u 21:00, a S.A.R.S. će svoj nastup započeti točno u 21:45.

 

Ulaznice

Ulaznice u pretprodaji iznose 70 kn. Ukoliko ih ostane na dan koncerta, cijena će im biti 90 kn.

 

Službena prodajna mjesta:

·        Dirty old shop, Tratinska 18

·        Rockmark, Berislavićeva 13

·        Dancing Bear Shop, Gundulićeva 7

·        Dallas Music Shop, Tkalčićeva 7

·        Aquarius CD Shop Varšavska 13

·        Eventimova prodajna mjesta i www.eventim.hr

 

Koncert grupe S.A.R.S. organizira LAA.

S.A.R.S. zagreb samostalan koncert ulaznice pripreme službena mjesta Velika dvorana Dom Sportova LAA najveći koncert karijera program live
Putujmo.net - portal za sve koji vole putovati