S.A.R.S. - Novi single prije nastupa u Rijeci, Sl.Brodu i Zagrebu

S.A.R.S. - Novi single prije nastupa u Rijeci, Sl.Brodu i Zagrebu

13.11.2013. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Glazba

Poznata beogradska grupa S.A.R.S. pustila je u eter single “Lutka” kojim će ujedno I zatvoriti aktualni albuma “Kuća časti” I okrenuti se završetku novih pjesama.

 

Pjesma Lutka, iako za samu grupu vrlo netipična balada, na koncertima se pokazala kao najpopularniji song s aktualnog albuma, o čemu svjedoči i više od milijun pregleda na YouTubeu. Prije “Lutke” album su predstavljali singlovi “Bojana” (gostuju crnogorski reperi Who See), “Mir u Svetu” (gost Dialup Lama - Bolesna štenad), “Ti, ti, ti” (featuring Shemso69 iz Brkova) i “Lud”.

 

S.A.R.S. su trenutno u studiju gdje snimaju svoj četvrti album pod radnim nazivom “Ako mogu Beatlesi, možemo i mi”. Izlazak albuma se očekuje do kraja godine, nepunih 9 mjeseci nakon izlaska trećeg albuma “Kuća časti” koji se može besplatno skinuti sa web stranice benda.

 

Prije završetka albuma S.A.R.S. će tijekom studenog odsvirati tri veoma zapažena koncerta u Hrvatskoj.

 

U petak, 15. studenog nastupaju uz Dubioza Kolektiv I Brkove u riječkoj Dvorani mladosti. Dan poslije već su u Slavonskom Brodu gdje nastupaju u klubu Bastion.

 

Posljednjeg dana studenog, 30.11. grupa će se pridružiti Goranu Baretu i Majkama, Urbanu i njegovoj četvorci te Quasarru na devetom po redu Pozitivnom koncertu u Velikoj dvorani zagrebačkog Doma sportova.

Tuborg singl Lutka album Bojana Lud Dvorana mladosti Brkovi S.A.R.S. Rijeka Koncert bend studio eter youtube snimanje Kuća časti pjesme Mir u Svetu
Putujmo.net - portal za sve koji vole putovati