REDSHAPE live, PETAR DUNDOV & 48260 @ Sirup, Zagreb 11.09.2009.

REDSHAPE live, PETAR DUNDOV & 48260 @ Sirup, Zagreb 11.09.2009.

9.9.2009. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Glazba

Nastupaju:

Redshape live(GER)
www.myspace.com/redshape
Petar Dundov
48260

Pocetak: 22h, Ulaznica: 50kn do ponoci / 70kn nakon

 
Voljeli bi da Vam mozemo reci sve o Redshapeu, međutim nitko ne zna tko je on zapravo. Jedan od traženijih techno producenata u svijetu svoj identitet skriva ispod misteriozne crvene maske koju čak nosi i na svojim nastupima.

Možemo Vam reći da je priča počela 2006. godine s prvim izdanjem Redshapea za poznati nizozemski label Delsin. „Shapeworld EP“ ga je lansirao na svijetsku techno scenu i odmah pri izlasku dobiva podršku od svih važnijih techno igrača na sceni kao Rolando, Laurent Garnier, Josh Wink.....

Znamo također da čovjek iza crvene maske dolazi iz Berlina i da ima mnogobrojna izdanja za etikete kao Delsin, Styrax Leaves, kao i Music Man na kojoj možemo naći mnoga izdanja od Petra Dundova. Ponavljanje definitivno nije vrlina Redshapea, iz čega se da naslutiti da je svaki njegov nastup jedno novo putovanje kroz beskrajne tunele techno glazbe.

“I don’t prepare any details like breakdowns or mixes before I go on stage,” kaže Redshape. “My plan is to do a recordable jam session which is kinda organic and never really the same in any of its components while still sounding straight.”

Redshape dolazi u Sirup najaviti svoj prvi album koji u 10 mjesecu izlazi na Delsinu, zato nemojte propustiti neobično techno iskustvo čovjeka pod crvenom maskom.
 
 

DJ Set (Redshape House Mood DJ Set):
Download

Live PA (Live at Rote Sonne May 2009):
Download

Redshape Petar Dundov 48260 Sirup Zagreb
Putujmo.net - portal za sve koji vole putovati