Rasprodan prvi kontingent ulaznica za Arctic Monkeyse!

Rasprodan prvi kontingent ulaznica za Arctic Monkeyse!

15.6.2009. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Glazba

Prvi kontingent ulaznica po cijeni od 150 kn za nastup Arctic Monkeysa 7. srpnja na Prokurativama u Splitu je rasprodan! U prodaji je još oko 1000 ulaznica po cijeni od 200 kn, a ulaznice se mogu kupiti na svim prodajnim mjestima Ticketpro-a te putem Interneta na www.ticketpro.hr. Prve najave dolaska ove rock atrakcije pobudile su veliki interes publike, pa ukoliko želite čuti kako uživo zvuči popularna sheffieldska četvorka požurite po svoje ulaznice!

 

 

Koncert 7. srpnja na Prokurativama u Splitu bit će premijerni nastup sastava Arctic Monkeys u Hrvatskoj, na kojem uz poznate hitove možemo očekivati i nove pjesme s nadolazećeg albuma pod nazivom "Humbug". Iako  je frontmenu Alexu Turneru neposredno prije snimanja albuma ukradena bilježnica s tekstovima pjesama, nakon čega je izdavanje albuma bilo upitno, potvrđeno je da će njihov treći po redu studijski album biti objavljen 24. kolovoza, a na njemu će se naći ukupno deset novih pjesama. Novi album producirali su James Ford i Josh Homme, a nasljednik je vrlo uspješnog  "Favourite Worst Nightmare" iz 2007.

 

 

Arctic Monkeys su jedan od najpopularnijih britanskih rock sastava, a u svojoj karijeri izdali su dva megauspješna albuma i osvojili impresivan broj nagrada, uključujući i deset NME, pet BRIT i po jednu Mercury i Ivor Novello nagradu. Poznati su kao vlasnici najbrže prodavanog debitantskog albuma u povijesti britanske glazbe, a prema uglednom britanskom magazinu "New Musical Express" snimili su peti najbolji britanski album svih vremena.

 

 

Popis pjesama s novog albuma Arctic Monkeysa  Humbug“:

 

'My Propeller'

'Crying Lightning'

'Dangerous Animals'

'Secret Door'

'Potion Approaching'

'Fire And The Thud'

'Cornerstone'

'Dance Little Liar'

'Pretty Visitors'

'The Jeweller's Hands'

 

 

www.arcticmonkeys.com

www.myspace.com/arcticmonkeys

 

Ulaznice se mogu kupiti  na svim prodajnim mjestima Ticketpro-a  te putem Interneta na www.ticketpro.hr po cijeni od 200 kn.

 

Sve informacije dostupne su na web stranicama festivala: www.inmusicfestival.com

Split Ticketpro rasprodan prvi kontingent karata INmusic Festival Prokurative Arctic Monkeys
Putujmo.net - portal za sve koji vole putovati