Pula film festival traži volontere

Pula film festival traži volontere

21.5.2014. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Film

bavještavamo Vas da Pulski filmski festival poziva sve zainteresirane mlade, starije od 18 godina, da se prijave za volontiranje i pridruže entuzijastičnoj ekipi u realizaciji najvećeg i najposjećenijeg hrvatskog filmskog festivala. Volonteri se traže za period od 12. do 26. srpnja 2014. godine za rad na svim pulskim festivalskim lokacijama i odjelima, a prijave su otvorene do 20. lipnja 2014. godine.

Već četvrtu godinu zaredom volonteri čine dio festivalskog ozračja i neizostavna su mlada snaga koja unosi obilje vedrine tijekom dvotjednih filmskih projekcija i ostalih popratnih programa. I ove godine Festival poziva sve odgovorne, društvene, energične i fleksibilne osobe, starije od 18 godina, koje žele steći praksu rada u filmskoj umjetnosti da se prijave za volontiranje na 61. festivalu. Budući volonteri bit će raspoređeni na svim festivalskim lokacijama odnosno po različitim odjelima. Osim stjecanja vrijednog iskustva u organizaciji Festivala, nudi im se mogućnost besplatnog gledanja filmova u slobodno vrijeme, službene majice, topli obroci, preporuka za daljnje angažmane na budućim festivalima te potvrda o volontiranju.

Svi zainteresirani ujedno se i pozivaju na otvoreni informativni dan pod nazivom Volontiranje na Pulskom filmskom festivalu i u Kinu Valli, koji će se održati 23. svibnja od 18 do 21 sat u Kinu Valli. Na informativnom danu posjetitelji će moći dobiti sve relevantne informacije vezane za volontiranje na Festivalu. Ovim činom ustanova Pula Film Festival podržava manifestaciju Hrvatska volontira.

Prijave za volontiranje traju do 20. lipnja 2014. godine, a više informacija o radu volonterske službe na Festivalu, prijavnicu i pravilnik potražite na www.pulafilmfestival.hr 

pula film festival pff volonteri
Putujmo.net - portal za sve koji vole putovati