POZITIVAN KONCERT: TBF, Let 3, Laibach, Hugh Cornwell (ex-Stranglers), Lollobrigida, KinoKlub @ Dvorana «Dražena Petrovića», Zagreb 05.12.2010.

POZITIVAN KONCERT: TBF, Let 3, Laibach, Hugh Cornwell (ex-Stranglers), Lollobrigida, KinoKlub @ Dvorana «Dražena Petrovića», Zagreb 05.12.2010.

29.11.2010. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Glazba

Tradicionalan, šesti po redu, «Pozitivan koncert», u organizaciji HUHIV-a, a pod pokroviteljstvom Plive, održat će se u nedjelju, 5. prosinca s početkom u 18 sati u dvorani «Dražena Petrovića».

 

Centralni glazbeni događaj edukativnih manifestacija organiziranih povodom 1. prosinca, Svjetskog dana borbe protiv AIDS-a, posljednjih je pet godina izrastao u nadaleko poznatu i utjecajnu manifestaciju koja je ugostila gotovo sva najveća domaća imena urbane kulture. Ove godine «Pozitivan koncert» napravio je ozbiljan korak naprijed i iz «Tvonice kulture» se preselio u popularnu Ciboninu dvoranu te «bookirao» dosad najjači popis izvođača. Na pozornici će se izmjeniti ukupno šest bendova iz Hrvatske, ali i iz Slovenije te Velike Britanije.

 

Zagrebački KinoKlub koji su osvojili Hrvatsku svojim veliki hitovima «Za nju» i «Vrati se u Zagreb» po prvi put će nastupiti na «Pozitivnom koncertu». Regionalno poznata pop senzacija Lollobrigida publici će predstaviti svoje poznate hitove, ali i pjesme s nadolazećeg studijskog albuma koji će biti objavljen tijekom 2011. godine. Dva kultna imena svjetske glazbene scene – slovenski Laibach i britanski Hugh Cornwell, nekadašnji član legendarnih Stranglersa – predvode internacionalan dio line upa, dok će Let 3 i TBF svojim nastupima zaokružiti bez sumnje najjači «Pozitivan koncert» dosad.

 

Uoči Svjetskog dana AIDS-a 2010., pod nazivomNe diskriminiraj, nego se informiraj“, PLIVA i HUHIV organiziraju Edukativni tjedan od 24.11. do 1.12.2010. godine na Cvjetnom trgu u Zagrebu. Posjetite HUHIV-ov info šator za sve informacije.

 

Ulaznice za koncert po cijeni od 50 kuna mogu se kupiti na službenim prodanim mjestima:

 

HUHIV, Info šator na Preradovićevom trgu

Dancing Bear, Gundulićeva 7

Dallas Music shop, Masarykova 7

Dirty Old Shop, Tratinska 22

Cigar Shop Churchill, Avenue Mall

Cigar Shop Churchill, City Center One

Cigar Shop Churchill, Arena Shopping centar

Cigar Shop Churchill, King Cross

Eventim prodajna mjesta

 

Na dan koncerta cijena ulaznice bit će 80 kuna.

 

Info: www.huhiv.hr

POZITIVAN KONCERT TBF Let 3 Laibach Hugh Cornwell (ex-Stranglers) Lollobrigida KinoKlub Dvorana Dražena Petrovića Zagreb
Putujmo.net - portal za sve koji vole putovati