Posljednji poziv na Pulsku filmsku tvornicu i 640x480 MAX

Posljednji poziv na Pulsku filmsku tvornicu i 640x480 MAX

16.6.2009. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Film

Pulska filmska tvornica i Festival igranog filma u Puli pozivaju sve zainteresirane da se prijave na radionicu izrade dokumentarnog filma koja će se održati u Puli od 20. lipnja do 10. srpnja 2009. u Istarskom narodnom kazalištu.

Kroz niz radionica deset će polaznika proći sve faze izrade dokumentarnog filma: Razvoj ideje, Produkcija I i II, Snimanje zvuka, Snimanje slike, Montaža zvuka i slike. Polaznici će uz pomoć predavača i voditelja radionice u dvadeset dana realizirati vlastiti kratki film.

Voditelji radionice su Marko Bolković, Biljana Čakić-Veselič, Mladen Medić, Dinka Radonić, Boštjan Veselič i Marko Zdravković-Kunac.

Kotizacija radionice iznosi 300 kuna, a osigurava sav logistički i potrošni materijal. Prijave se primaju do 20. lipnja 2009. putem prijavnice koju možete pronaći na www.pulafilmfestival.hr ili na telefon 095 908 7778.

Podsjećamo kako se 20. lipnja zaključuju i prijave za kratki amaterski film u natjecateljskom programu 640x480 MAX
Sudjelovati mogu filmovi snimljeni do rezolucije 640x480, u trajanju od 5 sekundi do 5 minuta (uključujući naslov, uvod i duljinu trajanja zvuka) u video formatima mpeg, avi, wmv. Montaža materijala je opcija, ne obaveza. Jedan autor može sudjelovati s najviše tri filma. Pravilnik natječaja i prijavnica se nalaze na www.pulafilmfestival.hr, a najbolje filmove po sudu publike i žirija očekuju vrijedne nagrade

pff pula film festival kultura film
Putujmo.net - portal za sve koji vole putovati