Počela prodaja ulaznica za Skunk Anansie!

Počela prodaja ulaznica za Skunk Anansie!

19.5.2011. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Glazba

Počela ja prodaja ulaznica za koncert Skunk Anansie! Koncert će se održati 5. srpnja u klubu Aquarius, a ulaznice po povoljnoj cijeni od 190 kuna mogu se pronaći u Aquarius Music Shopu u Varšavskoj 13, Aquarius Music Shopu u Maksimirskoj 16, Sirius Music Shopu u Importanne Galeriji na Iblerovom trgu i Dirty Old Shopu u Tratinskoj 22. Online prodaja ulaznica na www.ticketpro.hr.

 

Nakon izvrsnog prošlogodišnjeg koncerta, Skunk Anansie održat će još jedan nastup u Zagrebu u organizaciji INmusica, ovog puta u intimnoj atmosferi na otvorenoj terasi kluba Aquarius, 5. srpnja 2011. Fantastična britanska četvorka prošle godine izdala je svoj povratnički album „Wonderlustre", koji u sklopu svjetske turneje dolaze predstaviti i zagrebačkoj publici. Prepoznatljivog stila koji je mješavina funka, punka i heavy rocka, Skunk Anansie su jedan od najuzbudljivijih britanskih bendova koji svoju dugogodišnju popularnost održava vrhunskim albumima i uvijek eksplozivnim nastupima.

 

Bend se okupio još davne 1994., kada izdaje i svoje prve, jako dobro prihvaćene, singlove „Selling Jesus" i „I Can Dream", no prvi pravi uspjeh ostvaruju tek sa kontroverznim hitom „Little Baby Swastikkka". On im osigurava nastup na nacionalnoj britanskoj radiopostaji Radio One i imidž jednog od najpopularnijih bendova, što potvrđuje i nagrada časopisa Kerrang koji ih proglašava najboljim britanskim bendom 1995. Prvi album „Paranoid and Sunburnt" prodan je u zlatnoj nakladi od 100.000 primjeraka, a nakon promotivne turneje, bend se vraća u studio i snima sljedeći album „Stoosh", koji izlazi 1996. i donosi jedan sasvim novi zvuk.

 

U travnju 1999. Skunkovci nastupaju kao headlineri na Glastonburyju i Roskildeu, a iste godine izdaju i svoj treći album „Post Orgasmic Chill". Kako sama Skin ističe, taj album predstavlja svo njihovo dotadašnje glazbeno iskustvo i najraznolikiji je i najcjelovitiji album u njihovoj karijeri. Samo dvije godine poslije, Skunk Ananasie se razilaze.

 


Nakon punih osam godina stanke, 2009. se ponovo okupljaju i održavaju nekoliko rasprodanih nastupa te izdaju album najvećih hitova „Smashes and Trashes". Ponovo okupljanje toliko im se svidjelo da su odlučili nastaviti suradnju i snimiti svoj četvrti album "Wonderlustre" koji izlazi krajem 2010. i donosi im očekivani uspjeh.

 

Skunk Anansie nastupit će u organizaciji INmusica u klubu Aquarius 5. srpnja.

 

Cijena ulaznice: 190 kuna.

 

Prodajna mjesta:

AQUARIUS MUSIC SHOP
Zagreb, Varšavska 13

 

AQUARIUS MUSIC SHOP
Zagreb, Maksimirska 16

 

SIRIUS MUSIC SHOP
Importanne Galerija

 

SIRIUS MUSIC SHOP
Zagreb, Iblerov trg

 

DIRTY OLD SHOP
Zagreb, Tratinska 22

 

Online prodaja ulaznica:

 
Info:

www.skunkanansie.net

Skunk Anansie Aquarius INmusic koncert klub Jarun Zagreb
Putujmo.net - portal za sve koji vole putovati