Outlook i Dimensions festivali donirali Štinjan

Outlook i Dimensions festivali donirali Štinjan

5.3.2014. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Glazba

Predstavnici Outlook i Dimensions festivala, koji se održavaju na području Štinjana, te članovi udruga Prijatelja obalne utvrde Punta Christo i Seasplash posjetili su Mjesni odbor Štinjan te njegovom predsjedniku Dušanku Babiću uručili donaciju.

 

Donacijom u iznosu od 35.838 kuna se, kako je naveo Joe Barnett, direktor NVS Promotionsa, žele zahvaliti svim stanovnicima Štinjana na dobrodošlici koju im pružaju svake godine tijekom ljeta. - Donacijom želimo poduprijeti projekte koji su od značaja za lokalnu zajednicu. Radujemo se ljetu i novom festivalu te pozivamo sve mještane da daju svoje prijedloge na koje još načine možemo poboljšati odnose između mještana i posjetitelja festivala, kazao je Barnett, dok je njegov kolega Vedran Meniga, direktor tvrtke Pozitivan ritam i domaći predstavnik britansko-hrvatskog organizacijskog tima Outlooka i Dimensionsa, naveo da su sredstva prikupljena donacijama inozemnih posjetitelja prilikom njihove posjete lanjskih izdanja festivala, i da mještani svoje prijedloge za lokalne projekte koji bi bili od koristi cijeloj zajednici mogu poslati organizatorima putem kontakata istaknutih na službenim web stranicama, a oni će se potruditi da one najbolje podrže koliko budu u mogućnosti. Štinjanci će, rekao je Babić, donirana sredstva utrošiti za uređenje mjesne škole te kupnju opreme za male nogometaše koji pohađaju školu nogometa.

 

Sve informacije o Outlook i Dimensions festivalima dostupne su na:

www.outlookfestival.com

www.dimensionsfestival.com

www.pozitivanritam.hr

www.fortpuntachristo.net

Dimensions Outlook Štinjan Pula donacija mještani Mo organizatori kontakti zajednica odnosi zahvala Pozitivan ritam pozitiva Duško Babić Punta Christo
Putujmo.net - portal za sve koji vole putovati